ДЕВОЈЧИЦЕ МОРАЛЕ ДА СЕ САВИЈУ ДА БИ ИЗВОДИО БЛУДНЕ РАДЊЕ: Водитељка Јована Јакић дала изјаву полицији

Novosti online

21. 01. 2021. у 18:08

ДЕВОЈЧИЦЕ МОРАЛЕ ДА СЕ САВИЈУ ДА БИ ИЗВОДИО БЛУДНЕ РАДЊЕ: Водитељка Јована Јакић дала изјаву полицији

Фото: Јутјуб/Принтскрин

ВОДИТЕЉКА Телевизије Хепи Јована Јакић дала је данас изјаву у полицији поводом блудних радњи којима је присуствовала као полазница часова глуме у школи преминулог Братислава Бате Миладиновића.

 - Сад сам дала изјаву полицији како би цела та прича добила легитимитет. То је прича више генерација, није прича једне особе. Да, то су биле блудне радње. То је ишло под њихов систем рада који је био екстремно строг и онолико доброг колико је неко изнео из те школе, толико је тога било и лошег. Нису сви полазници жртве, било је доста деце која су по разним критеријумима била поштеђена тог лошег дела - рекла је она.

Испричала је да су ученице старије групе морале да се "пресавију". Јована је пренела искуство Маријане Ђорђевић Обрадовић, која је затворила Батину школу и натерала га да се одсели из Београда.

- Када је она дошла на ред да се пресавије и чита док он иза ње ради блудне радње, она је излетела и рекла родитељима. Они су направили читав састанак, хаварију, та школа је затворена. До тада је то била редовна пракса! - изјавила је она.

Да подсетимо, редитељ Братислав Бата Миладиновић основао је школу глуме 1949. године. Био је драмски педагог и професор глуме, док су генерације глумаца овде стекле су своја прва знања.

Међу њима су Неда Арнерић, Ружица Сокић, Рената Улмански, Стојан Дечермић, Милутин Бутковић, Светислав Гонцић.

(Курир.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)