ПРЕМИНУЛА НАТАЛИ ДЕЛОН: Фатална лепотица изгубила битку са тумором - ево како је Стевица Марковић говорио о њој

Новости онлине

21. 01. 2021. у 14:39

ПРЕМИНУЛА НАТАЛИ ДЕЛОН: Фатална лепотица изгубила битку са тумором - ево како је Стевица Марковић говорио о њој

Фото: Принтсцреен

ФРАНЦУСКА манекенка и глумица Натали Делон преминула је у 79 години живота у Паризу.

Ту вест објавио је њен син Ентони је рекао да је његова мајка умрла окружена породицом и пријатељима, и да је узрок смрти агресивни тумор.

Фатална Францускиња, која је била надалеко чувена по својој лепоти, је била удата за глумца Алена Делона, али је имала везе и са Ричардом Бартоном и Едијем Фишером.

Нама је познатија по томе што је била љубавница жестоком момку Стевици Марковићу, који је био изузетно љубоморан због њених многобројних веза.

Та веза је прешла пут од отвореног анимозитета до необузданих страсти између Марковића и Натали, па је тако 1965. Стевица писао свом брату да не може да је поднесе.

- Са Аленом је све у реду. Одличан момак и искрен пријатељ. Једино његова жена Натали... Само што јој нисам опалио ’шљагу. Да не улазим у детаље, који ме нервирају, а вас не интересују - писао је Марковић.

Жестоки Србин је 1967. одлучио да свом пријатељу “украде” жену. Натали Делон сматрала је да се Стевица, као млад човек, једноставно заљубио у њу.

- У почетку, кад је Ален говорио да хоће да прими Стевана у кућу, била сам против тога. Али касније сам увидела да је веома шармантан. Августа 1967. била сам физички слаба према њему - причала је пријатељицама славна глумица. - После авантуре, било је договорено да се наше пријатељство не квари. Међутим, у септембру сам приметила да се Стеван заљубљује у мене. Постао је непријатан и почели смо да се свађамо.

Писала је помирљива писма Стевици, али је он био све љубоморнији. Нарочито од новембра 1967, кад је Натали Делон имала везу са редитељем Филипом де Броком.

- Наши интимни односи опседали су Стевана. Он се увек бојао да ћу ја то кад-тад рећи Алену. Алузија да се “ми правимо мртви”, сигурно нема никакве везе са смрћу Милоша Милошевића. Стеван ми је често говорио о Милошу и причао да је тај младић увек желео да продре до дна ствари и да га је то убило. Стеван је о његовој смрти у Холивуду често мењао мишљење. Час је сматрао да је Милош извршио самоубиство, час да је био жртва Микија Рунија и његове мафије. У сваком случају, никад није сумњао да смо Ален и ја криви за ту смрт. Ја сам се тих његових прича плашила - била је искрена Натали Делон, која је потом охладила своје односе са Стевицом Марковићем

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)