МНОГИМА СУДЕ ПРЕ САМОГ СУЂЕЊА: Милена Павловић проговорила о Мики Алексићу, о њеним речима ће се много дискутовати

Новости онлине

21. 01. 2021. у 12:39

МНОГИМА СУДЕ ПРЕ САМОГ СУЂЕЊА: Милена Павловић проговорила о Мики Алексићу, о њеним речима ће се много дискутовати

Фото: Принтсцреен

ГЛУМИЦА Милена Павловић Чучиловић је гостовала у јутарњем програму, и поред тога што је пружила подршку Милени Радуловић и Иви Иличић, истакла је и да Мирославу Мики Алексићу не треба ми да судимо.

- Ја сам била код Мике и свако ко је био у том раду није остао равнодушан. Ово је језиво заиста. За мене је Микин систем био превише суров, ја сам излазила из групе и враћала се у њу, он је мени то допуштао и у томе је био океј. Била сам дете које се тражи, била сам преосетљива и у пубертету. Морам да признам да је некима његов строги систем одговарао, ја сам већ са првом улогом видела колико је овај посао суров. Радите у хладним просторима, глумите да је лето, имате непријатне ситуације и ван сета са људима са којима се први пут срећете. Рецимо у позоришту у којем играм, однос колега према мени могу у неку руку назвати и мобингом, тога има свуда. Ништа нисам реаговала због тога јер мислим да постоји нека друга космичка правда да то реши. Немам довољно подршке и заштите да бих то решила и зато сам много размишљала о овом случају. Мислим да се превише злоупотребљава што су Милена и Ива изашле у јавност, оне су храбре и свака им част, али постоје неки људи на Твитеру који их подржавају, а они су сами агресори. Схватате колико је то озбиљно. Ово је шкакљива тема и не би требало да се злоупотреби - започела је своје изношење Милена Павловић у јутарњем на К1 телевизији о случају који је потресао домаћу јавност.

- Чула сам се са једном пријатељицом која данас није глумица и која је само три месеца била код Мике у школи, приде је била одлучна и рекла да неће томе да присуствује. Било је баш потресно кад ми је рекла: “као да ми је неко сада извадио скелет из детињства и ставио испред мене, да се суочим са њим”. Она каже да је у једном тренутку Мика тражио да се скинемо у гаћице и брусхалтере и рекао: “то ћете радити стално у гардеробама, пресвлачићете се пред мушкарцима”. То је и јесте у нашем послу и данас тако. Али је можда за те године било претерано. Ја се стварно тога не сећам, знам да нас је слао на умивање, сећам се тога да ми каже како ходаш на штиклама, а ја у том тренутку ходам на маминим ципелама, јер немам своје. Ја сам се облачила тада као дечак, нисам имала ципеле, он јесте терао да долазимо у сукњама. Али су нас и на Академији учили да носимо сукње и то нам је била униформа, тако да он нас је припремао у том смислу за будућност - додала је.

- Његова жена не сме да се стави на стуб срама, само зато што му је жена. Не знамо да ли је она нешто знала или не и не можемо њу да осуђујемо. Ја не бих сву љагу свалила на Мику Алексића, кад бих могла стала бих у његову одбрану. Зато што неко треба да стане, нисмо ми ти који треба да судимо. Подржавам своје колегинице и страшно је шта су доживеле. Али знам многе случајеве где су многи људи били осуђивани пре самог суђења, где су остали без игде икога, нико није хтео да стане уз њих, а на крају се испоставило да нису криви.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)