ЛЕЧИО ЈЕ КОМПЛЕКСЕ НА ТИМ ДЕВОЈЧИЦАМА: Љиљана Стјепановић проговорила о Алексићу и исповестима младих глумица

Новости онлине

21. 01. 2021. у 11:45

ЛЕЧИО ЈЕ КОМПЛЕКСЕ НА ТИМ ДЕВОЈЧИЦАМА: Љиљана Стјепановић проговорила о Алексићу и исповестима младих глумица

Фото: Принтсцреен

ГЛУМИЦА Љиљана Стјепановић каже да је шокирана вестима о делима Мирослава Мике Алексића, и да се од када је чула исповести младих глумица не осећа добро.

- Шокирана сам! Два дана сам већ болесна, заиста се лоше осећам. Разне мисли ми пролазе кроз главу. Ја њега познајем деценијама, још из младости. Ми смо били заједно на факултету у групи Бате Миладиновића. Био је један незанимљив момак тупавог осмеха. Стално се смејао, али никоме није био интересантан. Вероватно га је мучило што га нико није примећивао, па је деценијама лечио своје комплексе на тим несрећним девојчицама.

Глумицу посебно потреса помисао на њене унуке и чињеницу да је и нека од њих могла ићи у Алексићеву школу.

- Имам четири унуке, можете ли да замислите кроз какав пакао ја пролазим откад сам чула за његова злодела. Не могу да спавам! Заклала бих га, зубима бих га клала. Свака част малој Милени и тим другим девојкама, јер су стале на пут зверству које је трајало годинама. Дивим се тим храбрим девојкама.

Након што су завршили Миладиновићеву школу, Мики и Љиљани се путеви нису спајали.

- Хвала Богу, нисмо сарађивали. Он никада није добијао улоге, није био неки глумац, тако да нисмо заједно играли у представама. Срећна сам сада због тога. Желим да ме што мање успомена везује за њега. Надам се да ће добити заслужену казну. Место му је иза решетака до краја живота!

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Anto

28.01.2021. 23:23

Ona je u pravu, ali je cutala i znala je za sve. To je problem svi koji se javljaju znali su ali su cutali. a ako je Mika zaista operisao prostatu pre tog dogadjaja i ona ce ostati bez krova nad glavom, opravdano ako sud utvrdi istinu!