ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА У ОЧИМА СВОЈЕ ДЕЦЕ НИСТЕ ВИДЕЛИ ПАТЊУ? Неда Украден се јавно обратила Милени Радуловић

Novosti online

20. 01. 2021. у 19:27

ЈАВНОСТ је остала згрожена након што је глумица Милена Радуловић смогла снагу и открила да ју је учитељ глуме Мирослав Мика Алексић силовао када је имала само 17 година. Многи су је подржали, а међу њима је и певачица Неда Украден која јој се јавно обратила на друштвеној мрежи Инстаграм.

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА У ОЧИМА СВОЈЕ ДЕЦЕ НИСТЕ ВИДЕЛИ ПАТЊУ? Неда Украден се јавно обратила Милени Радуловић

Фото: Принтскрин

Наиме, Неда се огласила па јој пружила огромну подршку:

- Драга Милена, обраћам ти се као жена жени, али и као мајка кћерци, јер би ми то могла бити! Као жена кажем ти браво! Браво за то што си овим храбрим јавним изношењем грозота које су се теби и ко зна којим све девојчицама, дечацима дешавале, ослободила своју душу и пустила да тај страсни терет полако одлази из тебе. А сада видиш и то колико ниси сама. Браво због свих несретних, престрашених особа које трпе насиље јер их је срамота да прстом покажу на угледну особу која их пре свега психички злоставља, а које си ти сада охрабрила да о томе јавно проговоре! - започела је Неда па додала:

- Браво за то што су овим твојим храбрим чином пале маске “креативних” психопата, који су студирање, поготову лепих уметности, и ко зна чега још, претворили у најружнију ноћну мору, доживотну трауму многим младим људима! Браво јер си скренула пазњу на лицемјеран однос у друству према ђевојкама које своје бреме страха, патње и несреце не смију да изнесу јер це бити зигосане! Браво јер си спрецила да се зло даље шири и заражава неке нове жртве! А као мајка питам се а питам и родитеље - рекла је она па упитала:

- Да ли је могуће да нисте видели у очима своје деце сузе, патњу, несрећу, очај, страх, понижење, беспомоћност после часова са неким кога плаћате а он уништава радост, самопоуздање и нормалам психички развој вашег детета????!!!! Да ли је зеља да вам дете буде глумица , глумац јача од поимања о томе шта све проживљавају, шта се стварно дешавало на тим хорор тренинзима, примернијим каквој Легији странаца, него учењу драмских уметности?!! И најзад, сад сам схватила зашто је жена у нашим филмовима углавном( част изузецима) третирана или као јадница- ружна, глупа и несрећна домаћица која рађа децу а коју муш вара, туче и злоставља или као курва коју баја пуни ловом, шамарима , прахом!!! Зато јер га пишу и режирају разне креативне психопате!!! Боже, помози овој деци - напислала је Неда.

(Курир.с)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

doktor

20.01.2021. 19:57

Mislim da ce ove hrabre zene pomoci da se celokupno srpsko drustvo pocne da cisti od nemorala i necasti od prostakluka , vulgarizma i protekcije. Ovo je sansa da se krene u pravom pravcu , jednog pre svega humanog drustva . Svako od nas treba uvek i uvek da misli i da zna da mu je sagovornik , saradnik , konkurent , protivnik isto covek kao i on sam i da tom drugom ne cini stvari koje ne zeli i sam da dozivi .Bice jako vazno da Aleksic bude kaznjen najstrozijom kaznom koja je moguca za ova zlodela .

Dragana

20.01.2021. 21:08

Mi smo videli, upravo To sto kažete draga Nedo, istog trenutka kada je pocelo i kada se dete od 15.godina požalilo. Svojim psihickim nipodaštavanjem i sikanisanjem uništava radost, samopouzdanje i normalam psihički razvoj našeg deteta. Reagovalo je dete, ali i mi kao roditelji. Medjutim, sin poznatog tate. Jos je on ispao junak.

Bravo Nedo

21.01.2021. 08:21

I ja smatram da veliku odgovornost ovde snose i roditelji. Nisu mi jasni roditelji koji prihvataju činjenicu da učitelj neće da sarađuje sa njima! Pa, i da je ta škola bila besplatna, ne bih slala dete u nju ako ne mogu da proveravam šta ono tamo radi i kako se prema njemu ponašaju. Roditelji, pali ste na ispitu.