СЛАВЉЕ У ДОМУ ЈОКСИМОВИЋА: Јована и Жељко целог дана примају честитке и славе љубав

Новости онлајн

20. 01. 2021. у 16:40

ФАНОВИ током целог дана шаљу многобројне честитке Јовани и Жељку Јоксимовићу због девете годишњице брака.

СЛАВЉЕ У ДОМУ ЈОКСИМОВИЋА: Јована и Жељко целог дана примају честитке и славе љубав

Фото: В.Данилов

Због тренутне ситуације везане за пандемију корона вируса они су одлучили да симболично обележе важан дан, те ће у свом дому приредити свечани ручак за своју породицу и уживати са својим наследницима, сином Костом и ћеркицама Аном и Срном.

Водитељка и кантаутор уживају да евоцирају успомене на дан када су склопили грађански брак на Малдивима 2012. године.

Оно што је посебно занимљиво, тада су само неколико дана касније, тачније, 2. фебруара, озваничили грађански брак склопљен на Малдивима, за који се испоставило да је неважећи.

- Реч је о папиролошки најкомпликованијем венчању икада. Годишњице су нам дакле: 20. јануара, 2. фебруара и 14. септембра – рекла је својевремено за “Хелло!“ Јована, која се 2014. године и пред Богом заклела на вечну љубав Жељку, у београдској цркви Александра Невског на Дорћолу. Да се и сами често збуне око прославе годишњице, познати певач је такође једном приликом признао.

– Често заборавимо ову другу годишњицу, уствари, Јована је никад не заборавља. Она меша датуме. Ја кажем 2. фебруара: “Злато, срећна ти годишњица”, а она одговори: “Зар није четвртог?” – нашалио се Жељко својевремено.

Да негују њихову љубав и строго је чувају од очију јавности свима је познато, међутим, неретко умеју да нежне речи упуте једно другом и преко својих друшвтених мрежа. Управо тако је Јована и честитала годишњицу Жељку прошле године уз речи: “Осам година од нашег првог венчања. Као да је било јуче. Волим те”.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)