И НАДА МАЦАНКОВИЋ ПОХАЂАЛА МИКИНУ ШКОЛУ: Пробудила сам се у кошмару - све лепе успомене су завијене у црни дим!

Новости онлајн

19. 01. 2021. у 22:20

ГЛУМИЦА Нада Мацанковић такође је похађала школу глуме Мирослава Мике Алексића.

И НАДА МАЦАНКОВИЋ ПОХАЂАЛА МИКИНУ ШКОЛУ: Пробудила сам се у кошмару - све лепе успомене су завијене у црни дим!

Фото: Принтсцреен/Јутјуб/ Jutarnji Program TV HAPPY

На свом Фејсбук профилу глумица је описала своја искуства из озлоглашене школе глуме. Такође, она је послала и снажну поруку свим девојкама које су се храбро одважиле да јавно иступе и испричају своја трауматична искуства. Прва међу њима била је глумица Милена Радуловић, која је својом болном исповести о силовању покренула лавину и мотивисала друге девојке.

Након ње своје трауме изнела је и млада глумица Ива Илинчић, али и, како су новости сазнале, укупно 20 девојака које Мику Алексића окривљују за сексуално злостављање.

Објаву глумице Наде Мацанковић преносимо у целости:

- Врло брзо пошто сам ушла у групу у првој години Гимназије, буквално сам живела за уторак и четвртак вече. То је било магично место, за мене место где су се отварали нови светови, место где сам толико тога научила, где сам се смејала, играла и стекла нове најбоље пријатеље. Микино "Марш на умивање!" и "Глупердо!", Микина строгоћа, за нас је углавном била забавна, ми нисмо били мазохисти, и нисмо то тако озбиљно схватали. Пристали смо да поштујемо строга правила, јер су она била исправна, пристајали смо на критике, јер су оне биле за наше добро. Никакво злостављање нисам тамо доживела. Срећом нисам једна од њих. Ово што је открило задњих дана, за мене је имало ефекат измицања тла под ногама, не знам како бих то дручачије описала, осим да сам се одједном пробудила у најстрашнијем кошмару. Иако је све толико очигледно, одбијала сам да поверујем, борила се са собом дан и ноћ. Шта друго да кажем, осим - мој огроман наклон девојкама које су откриле страшну истину и спречиле да се злочини догоде још многим другима. Свима нама осталима, остаје да жалимо за свим оним лепим успоменама које су сада завијене у црни дим. И остаје нам још нешто много важније - остали смо јени другима да будемо подршка и пријатељи у овом суровом свету где су овакве ствари могуће. #нисисама #групасмоми - написала је глумица Нада Мацанковић, сада Јанић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)