МИЛАН КАЛИНИЋ БЕСАН И ПОТРЕСЕН: И ја сам своје дете хтео да пошаљем код Мике

Novosti online

19. 01. 2021. у 19:09

МИЛАН КАЛИНИЋ БЕСАН И ПОТРЕСЕН: И ја сам своје дете хтео да пошаљем код Мике

Фото: Ataimages

ГЛУМАЦ је бесан и потресен након исповести његових колегиница Милене Радуловић и Иве Илинчић о с*ксуалном злостављању од стране чувеног учитеља глуме Мирослава Мике Алексића.

Милан Калинић у једној телевизијској емисији открио је да познаје Милену Радуловић и њене родитеље и да му је јако тешко због свега што је прошла:

- Милену знам од малена, њени родитељи су моји пријатељи и много тешко проживљавам све ово. Шокиран сам и љут и бесан и не могу да верујем да је неко на тај начин користио своју моћ. Милена је остварена глумица и свака јој част што је смогла снаге да о свему исприча, хвала јој и дивим се њеној храбрости. Њени родитељи су дивни људи, који су се бавили својом децом, изузетно. Имају материјалних могућности да им обезбеде све и онда се то десило таквом детету, из такве дивне породице. Замислите девојке које су на нижем социјалном, интелектуалном нивоу, како са њима можеш да манипулишеш. Мислим да колеге које су похађале његову школу треба да се огласе, да кажу какво је њихово искуство. Разумем да им није лако у овој ситуацији и да многе осуђују, али моје колеге сада треба јавно да иступе и да причају о свему овоме, подршка на друштвеним мрежама није довољна. Више ми делује као да си се само “запљунуо”, испричао је Калинић, а онда се надовезао и како он своје дете није желео да пошаље код Мике у школу:

- Микина школа је имала култни статус, о њему су сви причали све најбоље – јесте његове методе су чудне, јако је строг, али се све оправдавало. Тиме да он спрема децу за живот, челичи за сутра, како ћеш да изађеш пред хиљаду људи сутра и тако даље. Али ја рецимо своје дете нисам хтео да упишем код Мике у школу, он иде код Неше Ненадовића- испричао је Калинић у јутарњем програму.

Милан је истакао да је школа Мике Алексића имала култни статус јер многи који су похађали данас су постали велика имена.

- Мика је врло вешто направио ту своју тврђају, као секту, али у тој школи су остале да раде и друге сјајне колеге јер, да се не лажемо, његова школа је стварно имала култни статус. Пар пута сам се расправљао са колегама због те њихове реченице коју им је Мика усадио “спремам те за после”, па не спремаш их за рат и Легију странаца, спремаш их за глуму, нешто лепо. То није начин да те неко спрема, то је претерано, све има своје границе”, истакао је глумац.

(Објектив)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Jelena

20.01.2021. 23:39

Šta to znači, zamislite devojke nižeg socijalnog i materijalnog statusa?! Ovo je primer da to može svima da se dogodi! Treba li roditelji skromnijih primanja da budu više u strahu?! Naravno da-NE! Briga za dete je ista na svim društvenim lestvicama, a kompleksi veći na višim! Podrška svim devojkama koje su rešile da progovore!