НАПРАВИО ЈЕ КУЛТ И ОКУПЉАО ГЛУМИЦЕ ОКО СЕБЕ: Милена Васић открила све о непријатном сусрету са Миком Алексићем

Новости онлине

19. 01. 2021. у 14:07

НАПРАВИО ЈЕ КУЛТ И ОКУПЉАО ГЛУМИЦЕ ОКО СЕБЕ: Милена Васић открила све о непријатном сусрету са Миком Алексићем

Фото: Принтсцреен

НАКОН што је истакнута глумице Милена Радуловић (25), прошле недеље, јавно иступила и открила да ју је чувени наставника глуме Мирослав Мика Алексић (68) сексуално злостављао и узнемиравао, јуче је исто учинила и глумица Ива Илинчић (24).

Храбар потез младих глумица, да иступе јавно и открију најболније тренутке са којима су се годинама суочавале, потресао је многе, а овим поводом се огласио велики број колега које су пружиле подршку, међу којима је и глумица Милена Васић.

- Ово је такав шок за мене, ми смо сви из бранше ево ова три дана у томе, свако од нас носи то са собом и покушава да свари иако се то не може никако сварити. Подједнако ме је поразила и Ивина изјава, тај шок само расте - започела је глумица у јутарњем програму на Првој телевизији, па открила где је упознала Мирослава Мику Алексића коме је јуче одређен притвор до 30 дана.

- Ја сам Мику упознала на једној приватној прослави код колегинице, они су кућни пријатељи , и тад сам први пут имала прилику да седим са њим, иако сам раније слушала различите приче о њему. Морам да поделим једно врло непријатно искуство дружења, врло агресивног и навалетног човека у сваком смислу вербално, једног демагога, човека који мора да буде у праву у свакој секунди, да води главну реч, а све под велом једног очинства, једне правичности, патријахарта. То је био за мене један врло непријатан сусрет, али није био први ни последњи пут да вам неко не прија енергетски у друштву. Међутим оно што је мени остало у мислима тада јесте како је такав човек направио толики култ и окупио одређене глумце и после факултета и оставио велики утицај на њих.

Глумица је признала да је многе људе, којии су желели да се баве глумом, убеђивала да не иду у школу код Мике Алексића.

- Ја сам толико људи одговорила од Микине школе, ја сам ишла код Бате Миладиновића, то је био потпуно другачији приступ и један систем. То није био један човек, као да је само он најважнији. Распоређени су били и приоритети и енергија, није било грубости, мени је такав приступ био стран. Али морам да напоменем, Микина школа је била важна али није имала такав кредибилитет одувек. Било је доста других школа кад сам ја уписала ФДУ и то јаких школа, тако да Микин пут није био толико јак. Он добија на легитимитету кад је примљена већа група из његове школе, јако даровитих колега, кад је ушао већи број колега код његове супруге Биљане Машић. Ја сада не критикујем ту спрегу његове школе и факултета јер та веза више није битна и више је неће ни бити, али оно што је битно јесте да је тај човек успео да добије кредибилитет у нашој бранши, да омађија и створи посебан посебан пут за себе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

Miki

19.01.2021. 18:38

Nije bitna sprega između njegove škole za prijem na fakultet i prijema na fakultet koji je vršila njegova žena? Pa to je savršena zamka za tu jadnu decu u kojoj su bila apsolutno bespomoćna i predata u ruke tih ljudi.

Sasa

21.01.2021. 07:55

Samo su roditelji krivi.Trka za popularnoscu i pretizom.Tu nema dece radnika. Apsolutna odgovornost roditelja koji su pali na ispitu roditeljstva.Dovoljno je pogledati film "Patuljci sa naslovnih strana" i sve je jasno kako funkcionise sistem filmske industrije. Mnogi roditelji svesno zrtvuju svoju decu zarad svojih neostvarenih snova katkada i nepitajuci decu sta zele.Jadno i zalosno.Podrska deci koja su ustala protiv ovakvih olosa koje treba ukloniti.Ali je jadno sto smo zene koje su prijavljivali politicare silovatelje optuzivali i ignorisali.Uvek je bilo dvostrukih arsina i izgleda da je to boljka ovog drustva.