ЗАШТО СУ ДЕЦА ТРПЕЛА МИКУ АЛЕКСИЋА? Познати глумац дао одговор - ево шта их је спречавало да проговоре

Новости онлине

19. 01. 2021. у 12:18

ЗАШТО СУ ДЕЦА ТРПЕЛА МИКУ АЛЕКСИЋА? Познати глумац дао одговор - ево шта их је спречавало да проговоре

Фото: Принтсцреен

ИСПОВЕСТ глумице Милене Радуловић, која тврди да ју је у 17. години више пута силовао учитељ глуме Мирослав Мика Алексић, изазвала је бурне реакције на друштвеним мрежама, а глумац Слободан Ћустић открио је због чега су деца одлазила у ту школу.

- Трпеле су јер су ту дошле из величанственог разлога.... долазе из добрих намера. Желеле су да се баве уметношћу - изјавио је глумац у јутарњем програму ТВ Пинк. 

О Микиној педагогији се није много говорило, а сматрао се за врло строгог професора.

- Чуо сам да је имао другачију педагогију према ђацима. Он је од њих правио добре глумце, а ништа слично се раније није причало - рекао је Ћустић. 

Како је добро познато да су уметници "слобободне душе", за особађање постоје различите методе, а глумац је прокоментарисао лоше приступе као и злоупотребу истих. 

Фото: Игор Маринковић

- Ти би сада требало да се ослободиш, цела класа би требало да се скине гола. То све може да се уради на неки много другачији начин. То је сад авангардни, модерни приступ. Када се тражи од целе класе, после то креће индивидуално - рекао је Ћустић.

- Дете које је малолетно, чим родитељ не може да дође да види о чему се ту ради значи да ту нешто не ваља - истакао је глумац, осврнувши се на приче да часовима глуме родитељима приступ није био дозвољен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)