РАДОВАН ВУЈОВИЋ ПОДРЖАО БИВШУ ДЕВОЈКУ МИЛЕНУ: Она је неустрашива, знам на шта је све способна - ово је шокантно и потресно и болно!

Новости онлајн

18. 01. 2021. у 21:32

РАДОВАН ВУЈОВИЋ ПОДРЖАО БИВШУ ДЕВОЈКУ МИЛЕНУ: Она је неустрашива, знам на шта је све способна - ово је шокантно и потресно и болно!

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

БИВШИ дечко Милене Радуловић, глумац Радован Вујовић рекао је да је она једна храбра, истрајна, неустрашива жена и да кад је чуо потресну причу ни једног тренутка није имао дилему кога да подржи.

На питање како је реаговао када је чуо да је глумица Милена Радуловић пријавила учитеља глуме Мирослава Мику Алексића за силовање одговорио је да је на то реаговао као и свако нормалан.

- Наравно да је то све за мене било, и даље јесте, и шокантно и потресно и болно. Пошто сам са Миленом био у вези преко четири године и пошто је јако добро познајем као човека ни једног тренутка нисам имао дилему кога да подржим - рекао је Радуловић.

Објаснио је да му је драго што је подршка масовна и што долази са различитих страна.

Фото: В. Данилов/Принтсцреен

- То што су урадили Милена и те девојке испред којих је она стала је апсолутно херојски чин за који је потребна храброст коју ретко ко од нас има ако ћемо да будемо искрени - рекао је глумац.

На питање да ли је изненађен што се Милена одважила на тако нешто одговорио је одрично.

- Милена јесте неустрашива. Она је храбра једна жена, истрајна. Вест је била шок зато што је садржаја таквог каквог јесте, али тај њен потез за мене уопште није био изненађење, јер знам ко је она, знам на шта је све способна - рекао је он у емисији "Међу нама".

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)