"БОЈАО САМ СЕ МИКЕ ВИШЕ НЕГО АРКАНА": Огласио се Војин Ражнатовић - Алексић ми је убио вољу за глумом!

Novosti online

18. 01. 2021. у 20:26

ПРОФЕСОР глуме Мирослав Мика Алексић, који је осумњичен за силовање и сексуално злостављање, саслушан је данас у Вишем јавном тужилаштву у Београду.

БОЈАО САМ СЕ МИКЕ ВИШЕ НЕГО АРКАНА: Огласио се Војин Ражнатовић - Алексић ми је убио вољу за глумом!

Фото: Принтскрин

Многе познате личности пружиле су подршку глумици Милени Радуловић, која је у својој исповести открила да ју је Алексић силовао када је имала 17 година и то више пута, као и другим жртвама. 

Војин Ражнатовић, син Жељка Ражнатовића Аркана огласио се овим поводом. Наиме, он је на свом Инстаграму написао да је похађао његову школу глуме, и да је трпео тешке увреде.

- Похађао сам и ја школу Мике Алексића. Човек је био толико строг, да смо се брат и ја више бојали њега него сопственог оца. Ево једне анегдоте: 1993. Атеље 2012. Београд - почео је Ражнатовић.

- Као страствени фан Првог Светког Рата, била ми је част да будем део наше култне представе “Свети Георгије Убива Аждаху”. Током саме премијере, покушавао сам да не гледам у први ред, јер сам знао да ми тамо седе отац, брат и Мика Алексић. Када се представа завршила, сви су ми честитали, а Мика ми само шапне: “Видимо се на часу”. Кад сам дошао после 3 дана на час, Мика је сачекао да сви дођу (чак и оне који закасне) и онда је кренуо са таквим псовкама и увредама, да сам ја био у шоку да мој отац, један Аркан, тако у животу није неког испрозивао. Чак ни дете од 8 година - додао је Војин. 

Он се присетио и увреда које му је Алексић тада упутио: 

- Соме један глупи, успорени месечару. Требао сам Николу да убацим уместо тебе. Обрукао си нас све. Сад би те водом полио. Марш на умивање. 

- Драо се пуних 10 минута. После часа су ми прилазили сви студенти да ме теше и грле. Мика је мени сузбио вољу и љубав за том глумом, за сва времена. Девојке које су решиле да изађу у јавност, најхрабрија су створења у Србији! -  написао је Војин. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)