"НИЈЕ ИСТО ДА ТЕ СИЛУЈЕ ЛЕГИЈА И ДА ТЕ СИЛУЈЕ МИКА АЛЕКСИЋ": Скандалозна изјава водитеља разбеснела српску јавност (ВИДЕО)

Novosti online

18. 01. 2021. у 12:46

ВОДИТЕЉ Дарко Митровић који води емисију "Ментално разгибавање" јутрос је у програму уживо изрекао језиву и скандалозну реченицу.

НИЈЕ ИСТО ДА ТЕ СИЛУЈЕ ЛЕГИЈА И ДА ТЕ СИЛУЈЕ МИКА АЛЕКСИЋ: Скандалозна изјава водитеља разбеснела српску јавност (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Наиме, он је са колегом Марком Степановићем говорио о језивом случају силовања и сексуалног злостављања од стране Мирослава Мике Алексића, којег је глумица Милена Радуловић, заједно са још четири девојке пријавила полицији.

 - Није Мика криминалац, па није исто да те силује Легија и да те силује Мика Алексић -  рекао је Дарко Митровић и шокирао јавност.

Митровић се, након ове страшне изјаве, током емисије упитао зашто она све ове године није говорила ништа о страхотама кроз које је прошла, те додао да Алексић "није рмпалија" од кога би неко требало да буде уплашен.

- Морам да признам још једну збуњујућу ствар. Мика Алексић није неки рмпалија, неки мафијаш, па да будеш уплашен од Мике Алексић. Врло лако може човек да се реши - рекао је он, и на томе се није зауставио.

Ова језива изјава је, разумљиво, наишла на осуде друштвеним мрежама.

У тренуцима када жртве храбро иступе и скупе снагу да испричају кроз какве трауме су прошле, потребна је подршка и разумевање, а никако овакви злонамерни и неумесни коментари.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (21)

КАРЛЕУША СЕ РАЗВЕЛА Певачица се огласила после изјаве пријатеља - о шамарању Душка Тошића и Аце Лукаса (ФОТО)