"НИЈЕ ИСТО ДА ТЕ СИЛУЈЕ ЛЕГИЈА И ДА ТЕ СИЛУЈЕ МИКА АЛЕКСИЋ": Скандалозна изјава водитеља разбеснела српску јавност (ВИДЕО)

Novosti online

18. 01. 2021. у 12:46

НИЈЕ ИСТО ДА ТЕ СИЛУЈЕ ЛЕГИЈА И ДА ТЕ СИЛУЈЕ МИКА АЛЕКСИЋ: Скандалозна изјава водитеља разбеснела српску јавност (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

ВОДИТЕЉ Дарко Митровић који води емисију "Ментално разгибавање" јутрос је у програму уживо изрекао језиву и скандалозну реченицу.

Наиме, он је са колегом Марком Степановићем говорио о језивом случају силовања и сексуалног злостављања од стране Мирослава Мике Алексића, којег је глумица Милена Радуловић, заједно са још четири девојке пријавила полицији.

 - Није Мика криминалац, па није исто да те силује Легија и да те силује Мика Алексић -  рекао је Дарко Митровић и шокирао јавност.

Митровић се, након ове страшне изјаве, током емисије упитао зашто она све ове године није говорила ништа о страхотама кроз које је прошла, те додао да Алексић "није рмпалија" од кога би неко требало да буде уплашен.

- Морам да признам још једну збуњујућу ствар. Мика Алексић није неки рмпалија, неки мафијаш, па да будеш уплашен од Мике Алексић. Врло лако може човек да се реши - рекао је он, и на томе се није зауставио.

Ова језива изјава је, разумљиво, наишла на осуде друштвеним мрежама.

У тренуцима када жртве храбро иступе и скупе снагу да испричају кроз какве трауме су прошле, потребна је подршка и разумевање, а никако овакви злонамерни и неумесни коментари.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (21)

Maximus

18.01.2021. 17:18

Pa čovek je donekle u pravu. Da je optužila Legiju ili nekog krimosa, ne bi je bilo. Ovo je glumac možda ima veze ali nije trebala da čeka drugi put ili nekoliko godina. Do tada je pitaj Boga koliko je još devojaka seksualno uznemiravao.