ЗНАЛА САМ КАКО СЕ ОБРАЋАО ГЛУМИЦАМА: Ања Мит проговорила о школи Мике Алексића

Новости онлине

18. 01. 2021. у 09:29

ЗНАЛА САМ КАКО СЕ ОБРАЋАО ГЛУМИЦАМА: Ања Мит проговорила о школи Мике Алексића

Фото: Принтсцреен

СРБИЈУ је запрепастила вест да је глумица Милена Радуловић пријавила познатог учитеља глуме Мирослава Мику Алексића за силовање, а на ову тему у проговорила је и глумица Ања Мит.

- Док сам вас слушала јежим се, никад се нисам осећала овако за било које укључење. Јако ме је све ово потресло, Милена је толико дивна девојка, даровита глумица, дајем јој сву моју подршку, хвала и свим колегама, надам се да ће из овога изаћи јача - рекла је Ања и наставља:

- Ја хвала Богу нисам имала такве понуде и могу да се захвалим Богу што се ништа непријатно и лоше није догодило, а радила сам доста. Нисам чула ни од мог окружења. Могла сам да начујем неке приче, али ништа конкретно нисам чула. То знам како се Мика обраћао глумицама. Ишла сам у студио глуме где су долазила деца од њега, они су причали да их вређа и омаловажава. Нисам хтела да идем код њега, иако су говорили да из његове школе изађу најбољи глумци. Све се то зна. Људи који нису могли то да поднесу су одлазили у друге студије, али не могу да верујем да то траје годинама, никада ми се то није свидело ни као девојчици, иако су ме многи саветовали да идем у његов студио и најбоље учи. Али ја дајем потпуну подршку Милени, ово је толико страшно, немам коментар - додаје она.

Ања је открила шта је чула о школи Мике Алексића.

- То је озбиљна манипулација, у тим годинама да вас неко омаловажава, немате довољно самопоуздања, мени се тај приступ не допада. Савет свим девојчицама и дечацима је да воде рачуна и родитељи да гледају код кога им иду деца, грешка је у родитељима, да се комуницира, да деца буду отворена, да их не затварају. Професора не знам, хвала Богу, али сам чула приче да их вређа и омаловажава, чула сам да их полива кофама воде да сперу глупост - рекла је Ања.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)