СРБИЈА СВИМ СРЦЕМ УЗ МИЛЕНУ: Након страшне исповести глумице о Мики Алексићу колеге јој пружају подршку (ФОТО)

Новости онлине

17. 01. 2021. у 12:58

СРБИЈА СВИМ СРЦЕМ УЗ МИЛЕНУ: Након страшне исповести глумице о Мики Алексићу колеге јој пружају подршку (ФОТО)

Фото: Принтсцреен

ПОЗНАТИ редитељ и власник школе глуме Мирослав Мика Алексић приведен је у станицу полиције, а српска глумица Милена Радуловић (26) рекла је да ју је силовао кад је имала само 17 година.

Од како је та вест узбунила српску јавност, Милена је добила велику подршку од својих колега и других јавних личности који су њену исповест делили на друштвеним мрежама.

Велику подршку Милена је добила од својих колега, али и јавних личности, које су њену исповест делиле на друштвеним мрежама.

Јелисавета Орашанин, Милан Марић, Нина Јанковић, Александар Радојичић, Александра Томић, Радован Вујовић, Кристина Раденковић, Христина Поповић, Маријана Мићић, Милена Васић, Саша Јоксимовић, Вања Милачић, Вукота Брајовић, Драгана Дабовић, Миона Марковић, као и редитељка Милена Грујић писали су у коментарима испод Миленине објаве.

"Подршка за тебе", писале су јој колеге.

И прослављена певачица Ана Бекута је пружила подршку глумици која је као дете преживела најстрашније.

Саша Јоксимовић на свом Инстаграму написао је важну поруку.

"Стоп насиљу над женама, доживотња робија за силоватеље, чувеног Мику Алексића и њему сличним", написао је Саша.

Фото: Принтсцреен

 

На друштвеним мрежама појединци су се запитали због чега глумица до сада није проговорила, а познати глумац Тихомир Тика Станић је оштро осудио таква питања и рекао да је свако такво питање "нови злочин".

Фото: Принтскрин

- Ја бих причао о Милени, познајем је, она је дивна особа и глумица, диван човек... Саосећам дубоко с тим што јој се десило. Дивим јој се на начину на који је то саопштила, ноћас сам са кћеркама то коментарисао, хвала Милени због наше деце, све наше деце и због тога што овакав случај, посебно што је у питању јавна личност, може бити пресудан у заштити свих потенцијалних жртава у будућности - рекао је он.

У школу Мике Алексића деца се уписују од пете или шесте године, а Милена Радуловић је део групе постала са 11 година.

- Мика је водио рачуна да се то (сексуално злостављање, прим. нов.) догоди у току часа, али у соби поред оне у којој су били остали ученици, или у периоду када се због пријемног на ФДУ интензивира рад. Није остављао простор да неко посумња да се ту дешава нешто толико ужасно - говорила је Милена у својој исповести.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)