ЦЕЦА СЛУЧАЈНО УПОЗНАЛА МАЈКУ СВОГ ДЕЧКА: Богданови родитељи одушевљени - ево како се догодио "сусрет"

Новости онлајн

16. 01. 2021. у 15:41

ЦЕЦА СЛУЧАЈНО УПОЗНАЛА МАЈКУ СВОГ ДЕЧКА: Богданови родитељи одушевљени - ево како се догодио сусрет

Фото Приватна архива

НАЈВЕЋА балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић упознала је наводно и мајку свог девет година млађег дечка Богдана Срејовића.

Цеца је наводно већ упознала и Богданову мајку Миру, али не на уобичајан начин, јер Срејовићева мајка није тренутно у Београду.

- Богданови родитељи су заиста дивни људи. Његов отац Милош је бивши атлетичар, а мама се бави приватним бизнисом. Они се никада нису мешали у Богданове одлуке, већ су га увек подржавали у свему. Тек недавно им је рекао да је у вези са Цецом, а њих двоје нису имали шта да му замере. Милошу, његовом оцу, је све било јасно када је угледао сина и приметио колико је срећан, а то му је једино у животу важно", рекао је наводно извор и додао:

- Након што је саопштио оцу да је у вези са Цецом, решио је и да на неформалан начин упозна мајку са својом изабраницом. Баш у тренутку када је био са Ражнатовићевом на ручку, стигао је видео-позив из Лондона. Богдан је дуго разговарао са њом, а онда је у једном тренутку окренуо камеру ка Цеци, која је поздравила свекрву. Мира је била одушевљена и није крила срећу због тога што је њен син са једном тако лепом, успешном и паметном женом.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)