КРАЈ ДРУГАРСТВА: Сања Маринковић и Весна Дедић прекинуле пријатељство дуго 25 година

Novosti online

13. 01. 2021. у 15:25

ВОДИТЕЉКЕ Сања Маринковић и Весна Дедић прекинуле су пријатељство дуго две и по деценије. Како се нагађа, до захлађења у њиховим односима дошло је, између осталог, и због једне објаве на „Инстаграму”

КРАЈ ДРУГАРСТВА: Сања Маринковић и Весна Дедић прекинуле пријатељство дуго 25 година

Фото: Инстаграм

Колико су Сања Маринковић и Весна Дедић биле блиске, сведочила је и једна шала коју је на њихов рачун својевремено упутио водитељ Огњен Амиџић.

– Кад си већ споменула Весну Дедић, морам да те питам да ли између вас има нешто више од пријатељства? На „Инстаграм сторију” свако вече вас две заједно, мушкараца нема на сликама – упитао је Огњен Сању, на шта му је она одговорила:

Фото ATA Images

 


– Ми мајке, супруге, домаћице... Па, дружимо се, Огњене – одговорила му је Сања кроз смех.

Сања Маринковић и Весна Дедић прекинуле пријатељство дуго две и по деценије

Иако су једна другој биле ослонац и подршка, домаћи медији нагађају да је дуго пријатељство прекинуто јер је Сања у неколико наврата повредила своју пријатељицу.

– Тачно је да годину дана нисмо у блиским односима. С обзиром на то да нисам државни функционер, нисам желела никад јавно да о томе говорим. Међутим, пошто је после афере које су изазвале неке Сањине објаве на „Инстаграму” био угрожен мој професионални интегритет, принуђена сам да и јавно кажем: Сања Маринковић одавно није мој пријатељ – потврдила је Дедићева.

Фото: Инстаграм

 

Сањина прича била је ипак мало другачија.

-Весна и ја смо биле веома блиске колегинице од 1996. године, као што се дешава да се ставови, размишљања, интересовања и односи у животу сваког од нас са годинама мењају, тако се и динамика наших односа променила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)