ПЕВАЋУ У ЛОЗНИЦИ, БЕОГРАДУ, И ПРВИ ПУТ У САРАЈЕВУ: Драган Којић Кеба за "Новости" о плановима и жељама за 2021. годину

М.КУТЛАЧА

09. 01. 2021. у 09:24

ФОЛК певач Драган Којић Кеба (60) ће претходну 2020. годину, због пандемије вируса корона, памтити као лошу. Ипак, Кеба је лане, упркос изолацији, снимио и екранизовао песму под називом "Задња жеља".

ПЕВАЋУ У ЛОЗНИЦИ, БЕОГРАДУ, И ПРВИ ПУТ У САРАЈЕВУ: Драган Којић Кеба за Новости о плановима и жељама за 2021. годину

Фото АТА Images

- Не знам шта бих радио да није музике - каже фолкер за "Новости". - Ситуација је таква да готово ништа не функционише, али ја не мирујем. Компонујем, пишем, стварам, јер ми је професија истовремено и хоби. Музику нисам бирао, одабрала је она мене, а то је божја воља.

Због неповољне епидемиолошкe ситуације многе телевизије нису снимале новогодишњи програм, а Којић каже да се осећа разлика, јер је сада све на дистанци:

- Чујем да стручњаци саветују да бежите од певача, јер сејемо вирусе док певамо.

Поздрављам оне који то говоре, али, не наседајте на ту причу!

САМ ПРАВИМ ПИЛИНГ ЗА ЛИЦЕ

КЕБА води рачуна о физичком изгледу, редовно посећује козметичке салоне и негује кожу. Нигде не иде без огледалца, које држи у горњем џепу сакоа.

- Никада нисам робовао предрасудама, подржавам све што служи лепоти - тврди фолкер.

- Идем на ласерске третмане и тако подижем тонус и затежем кожу. Такође, сам правим пилинге за лице. Помешам мед, мекиње, кукурузно брашно, маслиново уље. Те креме су сто пута боље од оних најскупљих које се могу купити у дрогеријама.

Кеба се са тугом присетио недавно преминулог, легендарног певача Џеја Рамадановског, а нама открива да ће само по добром памтити колегу, пријатеља и једног од највећих боема.

- Дубоко ме је потресао његов одлазак - искрен је Кеба. - Нас двојица смо крајем осамдесетих били звезде старе Југославије. Имали смо заједничке турнеје, прве солистичке концете, дружили се и били нераздвојни. Џеј у то време није хтео да попије ни кап алкохола, иако сам га терао.

И даље актуелни Северинин свекар за наш лист каже да у 2021. години планира концерте у Београду и Лозници, као и да ће се први пут у каријери дружити са публиком у Сарајеву.

- Желим да поновим још једном наступ у родној Лозници - прича нам Кеба. - Жеља ми је да завршим и музички балкански пројекат. Снимио сам већ песме на румунском, а биће их и на грчком и турском језику. Највише бих волео да снимим дует са ћерком Наташом. Таша је покупила америчке фазоне, па би песма била авангардна и модерна. Са снајком Северином се није остварила сарадња, јер нисмо имали адекватну песму.

Певач је читаоцима "Новости" пожелео све најбоље у 2021. уз стихове нове песме "Задња жеља".

- Само с тобом све сам имао, и имаћу још више - отпевао нам је Кеба и свима пожелео богатство духа, као и добро здравље.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)