СМРТ У ПОРОДИЦИ РАДЕ МАНОЈЛОВИЋ: Певачица се због туге и очаја повукла из посла!

Novosti online

04. 01. 2021. у 15:36

ПЕВАЧИЦА Рада Манојловић већ дуже време се не експонира јавно, а сада је открила због чега је одлучила да неко време проведе у медијској илегали.

СМРТ У ПОРОДИЦИ РАДЕ МАНОЈЛОВИЋ: Певачица се због туге и очаја повукла из посла!

Фото: Принтскрин

- Нажалост, због породичне трагедије која ме је задесила, да је среће па да ову годину памтим само по корони. Средином године преминула нам је нана, бака по мајци, за коју смо сестра и ја биле енормно везане и која је била најважнија женска фигура у насем животу, после смрти маме. Била нам је ослонац и замена за маму 16 година, тако да смо то баш тешко поднеле и доста се повукле, као што видите и по мени и по мом учешћу у јавном животу и медијским иступима. Једноставно, то ме је јако пореметило емотивно и ништа што се дешава око мене ми није било важно, а камоли неки новински чланци и коментари разних лицности. Па чак ни корона. Пријало ми је да се повучем од свега - изјавила је Рада за "Idj", па додала да је ипак оптимиста по питању одвијања будуће ситуације са короном.

- Ипак, као што рекох, живот иде даље и увек има разлога и енергије за осмех, љубав, срећу, успех и нове победе. Свима желим срећнију и успешнију Нову 2021. годину, да буду јаки, здрави, да чувају и воле и себе и своје ближње, да се охрабрују, да не падају под утицај лоших вести, да се склањају максимално и од лоших вести и од лоших људи, да се држе себе и своје породице, људи који им зеле добро, да се смеју, гледају добре филмове, серије, читају занимљиве књиге, било шта што ће им нахранити и ојачати дух, јер, на крају баладе, ми смо сами кројачи своје среће, истина је да нас живот ставља у разне ситуације, али ми бирамо начин на који ћемо се изборити са тим. Не може ти нико ништа ако га не пустиш. Зато свима желим главу горе, осмех на лице и идемо даље.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)