КЛИЗИЛА МИ ЈЕ ИЗ РУКУ, А ЈА НИСАМ МОГЛА ДА ЈЕ СПАСИМ: Карлеуша са сузама говорила о покојној мајци - "Сва коса ми је отпала од стреса"

Новости онлајн

03. 01. 2021. у 22:23

ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша отворила је душу пре пар дана када је у емисији "Шок Ток" говорила о свим несрећама које су је током протекле али и 2019. године задесиле.

КЛИЗИЛА МИ ЈЕ ИЗ РУКУ, А ЈА НИСАМ МОГЛА ДА ЈЕ СПАСИМ: Карлеуша са сузама говорила о покојној мајци - Сва коса ми је отпала од стреса

Фото: Принтсцреен/ПРВА ТВ

Болна, или, како она каже, жива рана, свакако је Јелени смрт мајке Дивне која је изгубила битку са канцером 2019. године.

Јелена је са кнедлом у грлу проговорила о најтежој борби њене мајке, а открила је и да је годину дана морала да носи перику јер јој је од стреса опала коса.

- Она се као лавица борила са нон-микроцелуларним карциномом плућа, и ја заједно са њом и Данијела и читава наша породица. То је било јако тешко, али је она јака жена која је родила и направила другу јаку жену. Сву своју енергију, снагу, љубав, моћ, непобедивост ја сам црпила из њене љубави. То је било страшно, ја сма тада доживела велики стрес… То је жива рана, која је још увек жива.

- Карцином је пошаст која у нашој земљи односи животе у огромном броју… То је буквално епидемија и ми смо немоћни. Нема страшније ствари, када неко као ја, ко је научио да се бори, победи и избори у свакој ситуацији, не може да спаси неког кога воли највише на свету. Она је мени клизила из руку и нисам могла да је спасим…

Када јој је најтеже, како каже, Јелена чује само Дивнине речи које јој озвањају у глави.

- На пример, за лоше људе је говорила, када ја побесним, она каже: Сине, стрпљен – спашен. Свако ће се од њих својом муком забавити. Говорила ми је много паметних речи. То је жена која је оставила диван траг. Нико ни једну, сем најлепших речи и најдивнијих речи, нема за моју мајку. Траг који ћемо ми оставити је уствари једино што се рачуна и оно што вреди. Научила ме је да траг иза себе остављају само добри људи. Оно што смо имале моја мајка и ја, то се зове апсолутна љубав. Дугујем јој све што сам ја данас и све што ћу бити сутра - рекла је Јелена у емисији "ТВ Прва".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)