АНА БЕКУТА ПРОГОВОРИЛА О МРКИНОМ ЗДРАВСТВЕНОМ СТАЊУ: Пронашли смо праве лекове за њега - познато је да има слабо срце!

Новости онлајн

03. 01. 2021. у 20:56

ПЕВАЧИЦА Ана Бекута је искрено причала о детињству, послу, певању и супругу Милутину Мркоњићу.

АНА БЕКУТА ПРОГОВОРИЛА О МРКИНОМ ЗДРАВСТВЕНОМ СТАЊУ: Пронашли смо праве лекове за њега - познато је да има слабо срце!

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

- У почетку сам се трудила да се прилагодим на ситуацију и успевало ми је. Недостаје публика, недостаје посао, путовања. Сад ми већ драстично недостаје публика и посао", рекла је Ана на почетку, па открила како јој је текло детињство и како се осећа ових дана.

- Добро сам, надам се да се то из приложеног и види. Данас бежим од људи који нас вуку на дно. Те људе осетим на километар. Кад погледам данашњу децу нема ту велике разлике у мом и садашњем детињству. Мој отац би кажњавао моје сестре и мене када је неко забрљао у школи - рекла је Ана, па открила како је почела да пева:

- Прво сам почела у хору, а тата је највећи кривац што сам кренула у музичеке воде. Не кајем се, моја каријера је увек ишла узлазном путањом. Живот је борба, увек сам утеху налазила у раду и у мом послу - рекла је Бекута па проговорила о промени имена.

Ана Бекута

Tekst potpisa

- Нада Полић било је неубедљиво, Бекута је било спремно презиме. Ја сам се на Ана навикла толико, да ме Милутин зове Анчи - рекла је Ана.

- Мислим да ми се није дало да имам још једно дете. Не можемо назад, идемо даље кроз живот. Улога баке је уживање, није улога. Они иду са мном увек, од велике су ми помоћи, сад кад су студенти кад могу. Поносна сам на њих, добра су деца и студенти. Не испуњавам им баш сваку жељу, није добро за ментално здравље младих. Кад кажем да не може, ту нема убеђивања. За све што се договоримо ја испуним.

- Мој живот је потпунији откако сам упознала Милутина. Недостајао ми је тај ослонац. Имао је чврсту руку кад је водио фирму, он је са тим рођен. Уме да се постави и да зацрта циљеве, добар је организатор. Не опомиње он мене, прича ми да се чувам и да водим рачуна о здрављу. Његово здравствено стање је било под упитником, пронашли смо праве лекове за њега уз праве стручњаке, познато је да он има слабо срце. Он ме је освојио пажњом. Врло је пажљив. Не плашим се самоће - рекла је Ана у "Премијера Викенд специјалу".

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)