ОПЕРИСАНА ПОЗНАТА СРПСКА ВОДИТЕЉКА: Стање јој се погоршало након пада низ степенице! (ФОТО)

Novosti online

03. 01. 2021. у 15:10

ВОДИТЕЉКА Нина Радуловић прележала је корона вирус током лета због чега је била у болници, а након тога имала је још један здравствени проблем.

ОПЕРИСАНА ПОЗНАТА СРПСКА ВОДИТЕЉКА: Стање јој се погоршало након пада низ степенице! (ФОТО)

nina_radulovic_officiall

Наиме, Нина се дуги низ година борила са дискус хернијом, због чега је недавно оперисана и сада је у процесу опоравка.

Након што се опоравила од вируса, повредила се када се оклизнула и пала низ степенице, због чега јој се болест погоршала, па је морала на операцију пре него што је то планирала.

- Корона је била окидач за још веће проблеме, а онда сам се недавно и повредила. Операција је била неизбежна, сад сам на опоравку. Оперисана сам ендоскопски. Тада је рез мањи, наводно је бржи и извеснији опоравак. Излази се из болнице сутрадан. Следи неколико недеља мировања, па физикална терапија. Ја ћу ићи ускоро и у бању - објаснила је Нина одговарајући на питања пратилаца на Инстаграму и додала:

- Не смете да се сагињете ни уврћете месец дана након операције. Нема дугог седења ни ходања. А ја још увек осећам струјање тог нерва низ ногу, али сва је прилика да живцу треба опоравак, јер је био притиснут годину дана.

Нина је затим детаљније описала какве је проблеме имала.

- Тегобе имам откад знам за себе. Висока сам, нисам спортски тип. Моји мишићи не подржавају мој начин живота. Много радим, крећем се, седим. Живот који водим не погодује проблему који имам и који је годинама постајао сложенији. Операцију бих одлагала, али сам се сада одлучила за њу, јер сам последњих неколико месеци имала велике болове и повреду. Склизнула сам низ степеник и очигледно додатно повредила нерв. Тада је диск исцурио... То је моја претпоставка. Два неурохирурга код којих сам била нису имали дилему да треба да се оперишем - појаснила је водитељка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)