ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША ЗАПЛАКАЛА У ЕМИСИЈИ: Отворила душу о најтежим тренуцима у животу - "Моја мајка је умрла усред тога"

Novosti online

31. 12. 2020. у 00:54

ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша отворила је душу у емисији "Шок ток", а у једном тренутку је и заплакала. Она је причала о тешким моментима кроз које је пролазила након скандала са Врањешом , а онда је пустила сузу.

ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША ЗАПЛАКАЛА У ЕМИСИЈИ: Отворила душу о најтежим тренуцима у животу - Моја мајка је умрла усред тога

Фото: ATA Images

Огњен Несторовић покушао је да је охрабри и вео да је ок што је заплакала.

- Аудиторијум занима. Шта је од свега тога истина. У каквом је тренутно статусу твој брак? Да ли је то утицало на твоју породицу, пре свега, децу... - питао је Огњен, а онда је Карлеуша показала емоције и пустила сузу.

- Желела сам ја нешто да кажем на ту тему. Дуго сам ћутала. Чекала сам да један страшан период остане иза мене. Не само ова година, већ и претходна. Прошла сам медијски атентат, то се зове медијски линч - говори Карлеуша и додаје:

- Истина је да су све слике које су пласиране, настале су без моје дозволе, без мог знања. То је садржај за који нисам знала. Тим сликама је мени прећено. То је наудило мени и мојој породици. Људи који стоје иза тога су нељуди. Човек који стоји иза тога је ситан, мали. О мушкости се ту и не говори. Нема ту части, ни мушкости. Моја породица је прошла кроз пакао и сама сам то тешко поднела - истиче певачица и додаје да је била жртва уцене:

- Уцењивана сам тим сликама. Ултиматум је био да будем с неким с ким никад нисам била. Мој џелат није био тај јадник, већ поједини медији. Моја мајка је усред тога и умрла - прича Јелена, а на питање како је то утицало на њену породицу, певачица је заплакала.

- Сузе су ок, ти си борац, ти си лавица... - храбрио ју је Огњен.

- Моја ватра гори. Имате неке рекламе - рекла је Карлеуша.

Након тога је пуштен прилог.

(Телграф/Србија данас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (4)