ТАЊА САВИЋ ТУЖИЛА СУПРУГА ДУШАНА: Датум суђења заказан, она отворила душу - "Ову молитву изговарам сваку ноћ"

Новости онлајн

28. 12. 2020. у 15:07

ПЕВАЧИЦА Тања Савић већ месецима води битку за своје синове које је, њен супруг Душан Јованчевић, без њеног знања, одвео у Аустралију.

ТАЊА САВИЋ ТУЖИЛА СУПРУГА ДУШАНА: Датум суђења заказан, она отворила душу - Ову молитву изговарам сваку ноћ

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

Наиме, певачица Тања Савић већ девет месеци пролази кроз прави пакао, с обзиром на то да синове није видела од марта месеца, те је због тога одлучила да тужи свог супруга.

- Коначно смо добили дан за суђење. То је 19. фебруар и ако сам већ оволико чекала, сачекаћу и још оволико, тако да ми то даје још једну наду и неку нову димензију среће да ће ми се снови остварити и да правда победи, јер живим за правду. Правдољубива сам особа и не желим ником, као ни себи, да неко пати. Ове ствари које су ми урађене ја то не бих никоме урадила. Сматрам да свака мајка треба да буде поред своје деце. Деци је ту и место. Не могу да кажем да није место поред оца, наравно да јесте, али нико нема право да децу одваја од мајке - искрена је била Савићева.

Певачица верује да ће се ситуација одвити баш у њену корист у што краћем временском периоду.

- Сигурно да хоће, имам такав осећај. Аустралијски органи су ми пренели ту лепу вест за датум, тако да се неизмерно радујем и једва чекам, све остало је на мени.

Тања је објаснила и у каквом односу је сада са Душаном Јованчевићем, али и да ли сада има редован контакт са својом децом.

- Са Душаном се не чујем. Он је изразио жељу да ја више не зовем на његов телефон, што ја апсолутно поштујем. Сада зовем искључиво на бакин телефон, али ту сам у незгодној ситуацији. Бака ако не може да се јави, мени ће бити ускраћен разговор са својом децом. Све је на кашичицу. То су разговори по пет до десет минута. Морам да се стрпим, када сам имала оволике живце, морам да издржим. Бог ми даје највећу снагу и ја сам му захвална на томе. Осећам присуство Бога где год да сам и знам да ме Он чува, као и моју децу. То ми је највећи спас у свему томе. Често се молим Богу и идем у цркву, пред спавање се увек помолим "Боже, само ми врати моје синове" и када се пробудим само кажем "Боже, када ће сванути тај дан када ће они да заспу и пробуде се поред мене?".

(IDJ)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)