ТЕОДОРА ЏЕХВЕРОВИЋ ИДЕ НА СУД: То је класична крађа! (ВИДЕО)

Novosti online

27. 12. 2020. у 15:52

ТЕОДОРА Џехверовић недавно се нашла у центру пажње када је на друштвеним мрежама осванула преписка у којој се наводило да рођенданске честитке за фанове наплаћује 500 евра.

ТЕОДОРА ЏЕХВЕРОВИЋ ИДЕ НА СУД: То је класична крађа! (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм

Певачица каже да је у питању лажна информација, те да ће читав случај завршити на суду.

- То се десило пре пар дана, ја сам била шокирана. Доста је фан страница и лажних профила, али нисам имала такав проблем. Нисам могла да замислим да то може да се ради. Моја менаџерка је добила поруку да ли сам ја то, јер делује непрофесионално. Ја сам објавила да је то лажни мејл, али добила сам поруке да су људи насели на ту причу. Одговараће за такве ствари, није у реду да неко вара људе, друго преко главе ми је тих лоших ствари које ми се каче, овакве ствари не могу да се раде, свако ко буде ово урадио одговараће. То је класична крађа, али и каљање мог образа и мене - рекла је Теодора у емисији "Ексклузивно".

Она се осврнула и на своју везу са кошаркашем Нином Челебићем, који је требало да оде у иностранство због професионалног ангажмана, али се то ипак није десило.

- Нас двоје смо мислили да ће се десити та љубав на даљину, али ова ситуација није дозволила њему да оде преко и тамо игра, остао је овде. Заправо није лако одржати везу, не само на даљину, још је теже кад је далеко, али ко зна зашто је то добро. Можда је остао баш зато да бисмо створили то поверење када оде преко. Чека да се отворе границе и да то буде како треба. Драго ми је да сам пронашла такву особу - рекла је Теодора.

Млада певачица истакла је и да јој је колегиница Анастасија Ражнатовић честитала када је дошла до цифре од милион пратилаца на Инстаграму.

- Јако ми је драго, Анастасију и Цецу страшно поштујем, кад сам добила милион пратилаца Анастасија ми је честитала и написала: "Добродошла у клуб". Наравно да ми је драго што је познајем и што ми се јави, то је вероватно зато што нешто воли и цени код мене - навела је Џехверовићева у поменутој емисији.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)