НИЈЕ ЛАЖ: Жељко Митровић и Скај Виклер избацили су још један дует (ВИДЕО)

Novosti online

22. 12. 2020. у 17:53

НИЈЕ ЛАЖ: Жељко Митровић и Скај Виклер избацили су још један дует (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

И НИЈЕ последњи пут!

Цео регион сада већ зна да је Жељко Митровић 1. децембра са својим бендом „Тхе Монx“ избацио први видео „Губи се“ који сада броји више од 2 милиона прегледа. Песма која је покренула лавину, како у музичким круговима, тако и код публике, заправо је прва у низу од 30 песама за које Жељко намерава да искомпонује, испродуцира и сними видео. У питању је опклада и изазов од стране музичке заједнице Србије, коју је Жељко са огромним ентузијазмом прихватио и бацио се на озбиљан посао!

Прошли уторак освануо је фанки хит, где се Жељку и његовом бенду „Тхе Монкс“ придружио нико други него Ђорђе Миљеновић – Скај Виклер, херој улице свих љубитеља соула и фанка, блуза и џеза, хип-хопа и нео Р&Б-а. Спој Виклеровог вокала и енергије са младом Исидором Митић, изнедрио је песму “Додај ми фанк” која је брзо добила своје поклонике.

Ова успешна сарадња оставила је велики утисак не само на публику, већ и на Жељка, Виклера и “Монксе”. Добре ствари заслужују још бољи наставак, и отуда и жеља за најновојом сарадњом!

Четврта песма и видео који је угледао светлост дана је луцидна и енергична нумера “Лаж”! И то опет и баш са Скај Виклером. Исидора и Виклер су се и овог пута сјајно снашли, да својим специфичним вокалима дочарају овај фанки бит који је искрен, али не и наиван – баш као и београдски асфалт.

Жељко Митровић праши са својим бас деоницама, остављајући утисак да је можда баш сада његова техника још боља и умешнија него када је био члан Београдског бенда - Октобар 1864, са којим је издао три студијска албума.

Две трубе, два тромбоне и саксофон додатно оплемењују ову ствар, додају магију која је специфична за дувачке инструменте и апсолутно перфектно се интегришу са бендом “Тхе Монx” састављеним од врсних музичара који сваком новом песмом доказују да су и те како дорасли не тако лаком изазову од 30 песама за 30 недеља. Бенд таквог капацитета и таквих чланова, постао је на овдашњој сцени појам за озбиљност, професионалност и креативност, и са таквим карактеристикама сарадња са њима сада се већ може убрајати у престиж.

И није лаж! Жељкова четврта песма, а друга у сарадњи са Виклером - доноси грув какав једна метропола заслужује. Грув који је постао свима јасан. И нема намеру да се на томе заустави!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)