У 2021. УЗ СВЕТСКЕ ЗВЕЗДЕ: Егзит телевизија припрема богат програм за Новогодишњу ноћ

С. Б.

20. 12. 2020. у 10:00

ПОВОДОМ обележавања две деценије од оснивања "Егзит" фестивала, Егзит телевизија ће у новогодишњој ноћи емитовати специјални вишечасовни програм, са наступима неких од највећих имена - "Кјур", "Продиџи" (на слици), Дејвид Гета, Моби, "Моторхед", "Пет шоп бојс", "Чејнсмокерс", Лијам Галагер, "Фејтлес"...

У 2021. УЗ СВЕТСКЕ ЗВЕЗДЕ:  Егзит телевизија припрема богат програм за Новогодишњу ноћ

Фото Д. Дозет

- Еклектричан микс историјских наступа са главне бине ујединиће 31. децембра фанове широм планете у најбољим жељама за Нову годину, од које сви очекујемо да ће бити неупоредиво боља него ова - каже Маја Старчевић, програмски менаџер за главну бину.

- Како ће већина људи предстојеће празнике провести у својим домовима, због специфичних околности, одлучили смо да понудимо свима "Егзит" ("излаз" на енглеском), из тренутне ситуације и поделимо са њима неке од најзначајнијих тренутака током протеклих 20 година.

Иначе, велика прослава 20 година фестивала "Егзит" биће одржана од 8. до 11. јула 2021. на Петроварадинској тврђави, а своје наступе већ су потврдила нека од највећих светских и регионалних имена.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)