ТАЊА САВИЋ ПОНОВО ПРОЛАЗИ КРОЗ ПАКАО: Супруг јој забранио да се чује са синовима?

Новости онлајн

19. 12. 2020. у 15:07

МЕСЕЦИМА уназад брачни проблеми Тање Савић и њеног супруга Душана Јованчевића пуне насловне стране. Откако је Јованчевић одвео синове у Аустралију, певачица нема мира док их не врати кући.

ТАЊА САВИЋ ПОНОВО ПРОЛАЗИ КРОЗ ПАКАО: Супруг јој забранио да се чује са синовима?

Фото: ATA images

Комшије Савићеве су откриле да је Душан наводно поново забранио певачици да се чује са синовима и да због тога данима плаче. 

- Тања је ту, код својих, виђамо је, како да не. Ма, ово што јој се дешава је страшно, отац и мајка се боје, она се добро држала, али колико год да си јак, ове ситуације које јој приређује Душан су страшне. Њој је све теже без деце, а излаза нема. Истина је да је она спустила лопту са Душаном да би јој он дао да се чује са дечицом, а онда он то искористи, прошири причу да су се помирили и настане хаос - испричала је једна комшиница Савићеве из Радинца.

- Данима је плакала, а он јој је опет забранио да се чује са децом. Колико знам, она је требало да иде у Аустралију да са адвокатицом среди све то везано за децу, али сада због короне не може да иде, а и немају они толико пара за тај пут. Она не ради сад, а, колико знам, Душан је њену уштеђевину однео са собом - прича комшиница и наставља:

- Тања стално плаче, сања како се игра са децом, нико њену муку не зна. Њени Душана не воле, знали су како ће све испати, а он је њу одвео од њих и знао је да ће моћи како год хоће са њом, е, сад је њему проблем јер су они са њом па не може на њу да утиче. Много се напатила - додала је комшиница.

(Стар)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)