БИРА СЕ НОВА ПЕСМА: Потврђено да "Харикејн" иде на "Евросонг" 2021.

В. Н.

17. 12. 2020. у 19:58

БИРА СЕ НОВА ПЕСМА: Потврђено да Харикејн иде на Евросонг 2021.

Фото Дејан Милићевић

ГРУПА "Харикејн" ће, како је потврдио РТС, представљати Србију на "Евросонгу" од 18. до 22. маја у Ротердаму, а такмичарска песма ће бити накнадно одабрана.

Јавни сервис ће у наредном периоду разматрати композиције за ужи избор, а онда ће, у специјалној емисији на Првом програму, публика гласовима изабрати победничку песму. Правила не дозвољавају пријављивање исте нумере као прошле године, у нашем случају "Аста ла виста".

Иначе, Холандија је припремила четири потенцијална сценарија за "Евросонг". Ако вакцина против короне постане доступна свима, такмичење ће бити одржано уз присуство свих земаља учесница и публике у арени. Други сценарио подразумева комплетан шоу, али уз одржавање физичке дистанце од метар и по, и смањен број људи који учествују и присуствују догађају. У случају да неки представници не буду могли да дођу у Холандију због забране путовања, они би наступили у директном преносу из своје земље. Последња опција, услед неповољне епидемиолошке ситуације, предвиђа да се "Евросонг" одржи у Ротердаму, али да сви учесници певају из својих држава.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Misirac

18.12.2020. 08:57

Sva sreća pa neće biti eurosonga ni ove godine, a do 2022. će se ova "slavna" grupa raspasti. Po kom pravilu one treba da predstavljaju Srbiju i iduće godine, da li će i druge zemlje poslati predstavnik od ove godine?