СКАЈ ВИКЛЕР И ЖЕЉКО МИТРОВИЋ ЗАЈЕДНИЧКОМ ФАНК ПЕСМОМ ОДУШЕВИЛИ МУЗИЧАРЕ: Није као свака друга ствар!

Пинк

15. 12. 2020. у 21:31

СКАЈ ВИКЛЕР И ЖЕЉКО МИТРОВИЋ ЗАЈЕДНИЧКОМ ФАНК ПЕСМОМ ОДУШЕВИЛИ МУЗИЧАРЕ: Није као свака друга ствар!

Фото: Пинк

Није као свака друга ствар!

Медијски могул, Жељко Митровић, прихватио је несвакидашњу опкладу и изазов од музичке заједнице Србије и самим тим заитригирао публику у региону! Његов бенд "Тхе Монкс" , састављен од врсних музичара на челу са Жељком - снима, компонује и продуцира 30 песама за 30 недеља, а свака песма имаће и свој видео.

Скај Виклер, соло извођач, текстописац,продуцент  и члан хип-хоп састава Бад Цопy, важи за уметника који сваком новом нумером, да ли у хип-хоп или фанк маниру, одушевљава своју публику и прикупља својим креативним изражајем и нове поклонике. А пошто је музика ту да спаја и извлачи најбоље из људи, тако је дошло до ове фантастичне сарадње Жељковог бенда „Тхе Монкс“ и Скаја.

Песме „Губи се“ и „Десиће се“ постале су хит у јако кратком временском року и младима отвориле нови поглед на музику која се данас пласира. Заклети функ-рокер, Жељко Митровић, ни овог пута није седео скрштених руку, већ је публици у региону донео сарадњу са омиљеним музичарем данашњице! Ђорђе Миљеновић – Скај Виклер својим аутентичним вокалом био је савршен избор за колаборацију за трећу по реду нумеру, под називом „Додај ми функ“! 

Како се добар глас далеко чује, тако су многи пожелели да баш они буду део оног изазовног  Жељковог пројекта. „Тхе Монкс“ брзо је стекао репутацију бенда који окупља и заслужује најбоље уметнике, те није ни чудо да је дошло до ове сарадње која је ће и ове недеље опасно продрмати како музичку заједницу тако и публику.

Трећа песма и видео „Додај ми функ“ са својим доминантним бас линијама и убедљивим вокалима Исидоре Митић и Скај Виклера, доноси упечатљиву фанк вожњу, лишене сваке стеге. А да би ова песма заживела у свом пуном сјају, сем јаких вокала Исидоре и Скаја, ту су и неизоставни Жељко Митровић – бас, Милош Мића Ковачевић – бубањ, Александар Вејновић – Аца Метини – гитара и Марко Лабат на клавијатурама. Али то није све! Ову хитичну нумеру красе и две трубе, тромбон и саксофон Београдских филхармониста који су учествовали у пројекту.

Како је Жељко човек који је ужасно посвећен, и то можемо да посведочимо јер све што је овај само не обичан бинисмен урадио било је више него запажено, самим тим стваралаштво са младим талентованим људима из бенда донело је милионске прегледе и створило заслужну армију фанова. Меки спој ових првокласних музичара које је Жељко бирао за сарадњу изнедрио је на обострано одушевљење ствар о којој ће се тек причати. Нема сумње – фанки звук направиће мук!

Нема суње – овај фанки звук, направиће мук.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Aleksandar

15.12.2020. 22:52

Odlicno! Vise kvalitetne muzike na srpskoj sceni! Nema dobrog fanka bez dosta odlicnih muzicara na sceni a to je tesko da se plati. Mitrovic moze to da finansira i super je sto se odlucio. Samo napred!