"СВИ СУ ГА ОСТАВИЛИ КАД ВИШЕ НИЈЕ ИМАО НОВЦА": Саша Матић открио да су Џеју у најтежим тренуцима многи окренули леђа

Novosti online

09. 12. 2020. у 10:28

МУЗИЧКА легенда Џеј Рамадановски својим одласком оставио је огромну празнину, како на домаћој естрадној сцени, тако и у срцима свих оних који су га познавали, волели и поштовали.

СВИ СУ ГА ОСТАВИЛИ КАД ВИШЕ НИЈЕ ИМАО НОВЦА: Саша Матић открио да су Џеју у најтежим тренуцима многи окренули леђа

Фото: Новости

Његова породица, колеге и пријатељи неутешни су због његове смрти и још не могу да поверују да га више нема, а свако од њих за прослављеној певача има само речи хвале.

Саша Матић, колега и пријатељ Рамадановског открио је тужне детаље живота покојног певача, а ово ће многима натерати сузе на очи. Наиме, како је познато, Џеј је увек био широке руке, радо је помагао сиромашнима, а како певач каже, њему су многи окренули леђа кад више није имао пара.

- Џеја су скоро сви оставили кад више није имао новца. Уз њега су остали само његови пријатељи - Руле, Мића Совтић, Ацо Пејовић, Аца Лукас и ја. Био је толико великодушан, да ко год му је на улици нешто тражио, добио је од њега бар 100 евра - открио је Саша Матић.

Иначе, Џеј ће по одлуци породице бити сахрањен по муслиманским обичајима.

Почиваће у Алеји заслужних грађана на Новог гробљу у Београду, а његова породица ће му испунити последњу жељу, па ће бити испраћен уз звуке виолина.

Његовој сахрани 11. децембра присуствоваће велики број музичара, око 20-30 свирача, потом Колетов оркестар, виолине на челу са Момом Станојевићем, Перица Васић, мали Јоца, наследник Бобана Воза, као и музичар Мицко.

(Пинк.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)