ОГЛАСИО СЕ ПОСЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ДА ЈЕ ТЕШКО БОЛЕСТАН: Ево шта је Бора Ђорђевић поручио из Љубљане

М. Ћ.

04. 12. 2020. у 22:39

ОГЛАСИО СЕ ПОСЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ДА ЈЕ ТЕШКО БОЛЕСТАН: Ево шта је Бора Ђорђевић поручио из Љубљане

Фото Марина Пешић

- СВИМА срећна Нова година, радујем се скорашњем великом београдском концерту.

Овако је у петак вече Бора Ђорђевић, фронтмен групе ”Рибља чорба”, прокоментарисао наводе медија да је у тешком стању и да му се наводни карцином проширио на плућа.

Подсетимо, он са породицом живи у Љубљани и није дошао на сахрану свог дугогодишњег пријатеља Мише Алексића.

Рок музичар и басиста групе “Рибља чорба” Миша Алексић преминуо је 29. новембра у 67. години, од последица короне. Чланови рок састава се нису појавили на сахрани, наводећи разлоге због којих ће изостати претходно, на официјалној страници групе, на друштвеној мрежи Фејсбук.

- Драги пријатељи, тешко је наћи неког ко Мишу воли више од нас. И не можемо да се помиримо с тим да га више нема. Знамо да је Миша умро од последица подмукле и невидљиве болести. Умро је непотребно. Знамо да није потцењивао ово зло. Носио је маску и чувао се. Ковали смо планове за будућност, за коју смо веровали да је имамо. Зло звано корона вирус је и даље међу нама, више него икад, и зато сматрамо обавезом да вам саопштимо да чланови Рибље Чорбе неће у среду присуствовати кремацији. Верујемо да ни Миша не би дозволио да се угрози било чије здравље, било чији живот. Кад ова пошаст прође, заједно ћемо ожалити нашег и вашег Мишу концертом у његову част. Будите одговорни и здрави. Воли вас „Рибља чорба“ - наведено је у саопштењу чланова бенда.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)