"НЕБУ ЈЕ ФАЛИЛА ЈЕДНА БАС ГИТАРА": Миша Алексић испраћен на вечни починак, ћерка Мина опростила се речима које сламају срца

Novosti online

02. 12. 2020. у 13:26

НЕБУ ЈЕ ФАЛИЛА ЈЕДНА БАС ГИТАРА: Миша Алексић испраћен на вечни починак, ћерка Мина опростила се речима које сламају срца

Фото: В. Данилов

ДАНАС је на вечни починак испраћен басиста "Рибље чорбе" Миша Алексић, који је преминуо у 68. години од последица вируса корона.

Од њега су се опростили породица, пријатељи и колеге, а познати музичар у ковчег је спуштен уз звуке песме Битлса "Лет ит би".

Потресним речима од оца се опростила Мина Алексић, која се, како каже, за говор није припремила јер је мислила да неће имати снаге, али сада има.

- Миша нас је оставио тако непланирано, тако неспремно. Цео живот је и мене и маму обавијао једним стакленим балончићем у ком смо живели прелепо, с много љубави.

Како прича Мина, отац је научио да воли музику, филм, уметност, да се дружи, буде исправан човек, пријатељ...

- Тата кад је преминуо, преминула је и моја половина. Сећаћемо се како је био позитиван, насмејан, какав је био наш Миша... Верујем да је небу фалила једна бас гитара... Да ће нас Миша гледати, чувати. Много ми недостаје и ништа више неће бити исто, али ћемо се борити - прича Мишина кћерка Мина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)