РОДИТЕЉИ ВРАЋАЈУ ДУГОВЕ ТАЊЕ САВИЋ? Олучили да на сваки могући начин помогну ћерки која се бори за своју децу

Novosti online

30. 11. 2020. у 23:46

РОДИТЕЉИ ВРАЋАЈУ ДУГОВЕ ТАЊЕ САВИЋ? Олучили да на сваки могући начин помогну ћерки која се бори за своју децу

Фото: Принтскрин

ТАЊА Савић пролази кроз тежак период од како је њен супруг Душан Јованчевић наводно отео њихове синове и одвео их у Аустралију, пре више од пола године.

Певачица све време живи на рачун својих родитеја, који поред тога што је издржавају, враћају њене дугове које је направила, пише "Ало". Како тврди извор, Савићева се наводно налази у тешкој финансијској ситуацији, а дугови које је направила пред одлазак у Аустралију, више не могу да чекају.

- Једна од највећих Тањиних грешака је што је сву своју зараду давала Душану, па је чак и њена вишегодишња уштеђевина била у његовим рукама. Управо зато је и једини кривац, што је Душан однео сваки евро, који је имала у штеку. Оставио ју је без новца, а све како би је задржао и натерао да крене за њим у Аустралију. Ипак, он није рачунао да ће њени родитељи урадити све да је извуку из лошег брака и финансијских потешкоћа, па тако Тања није присала на уцене и није отишла са њим за Аустралију - почиње причу извор, који тврди да је ситуација постала изузетно тешка, када је певачица пре два месеца, одлучила да сама крене у земљу кенгура и да се законски бори за малоленте синове, које је Душан, како је сама изјављивала, киднаповао.

Фото: Инстаграм/Тања Савић

- Тањина породица је једва склапала крај са крајем, али су некако успели да живе нормално. Објаснили су Тањи да немају никог пречег од ње, и да ће заједно изгурати све. Ипак, за Тању је одлазак у Аустралију био велики финансијски ударац будући да у том тренутку није имала новца ни за карту, а камоли за боравак тамо. Данима је плакала због чињенице да је остала без пребијеног динара и да јој је Душан отежао чак и шансу да се бори за синове. Тада је одлучила да позајми неколико хиљада евра од породичних пријатеља, а родитељи су јој обећали да ће урадити све да заједно са њом врате тај дуг - каже извор, па додаје:

- Тања је захваљујући својим родитељима успела да оде у Аустралију и случај киднаповања деце пријави тамошњим надлежним службама. Остала је само неколико дана, јер није више имала новца да проведе више времена са својим синовима. По повратку се осећала кривом што је родитеље довела у незахвалну ситуацију, али је обећала да ће им све надокнадити. Иако у им породични пријатељи рекли да новац могу да врате у следећих неколико месеци, Тањини родитељи не желе да одлажу агонију. Одлучили су да продају плац који имају недалеко од Смедерева како би вратили ти што су позајмили. Поштени су и радни људи, који не желе никоме ништа да дугују. За своје дете би урадили све, па тако им ни ова компликована ситуација, у којој су се нашли, не пада тешко. Тању је Бог погледао када су одлучили да јој опросте то што их је одбацила због Душана, јер без њих не би имала где, и морала би да се врати оном човеку, који је више од деценију малтретира.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)