НИЈЕДАН ЖИВОТ НИЈЕ ВРЕДАН НАСТУПА: Ана Бекута о поновном отварању клубова

В.Н.

01. 12. 2020. у 08:50

НИЈЕДАН ЖИВОТ НИЈЕ ВРЕДАН НАСТУПА: Ана Бекута о поновном отварању клубова

Ана Бекута

ПЕВАЧИЦА фолк и народне музике Ана Бекута (61) отворила је душу и на "Инстаграму" објавила како јој је страшно да гледа и слуша колеге из земље и региона који навијају да се поново отворе клубови, како би могли поново да певају.

Вели Ана да је растужује када део јавности тумачи њене објаве на друштвеним мрежама као кукање зато што не ради.

- Ко сам ја да кукам, жива и здрава, поред хиљада оболелих који се ових дана боре за живот - написала је Бекута.

- Ко сам ја да се жалим, поред наших лекара који сваки дан неуморно раде сате и сате прековремених и за бедне плате рескирају здравље и живот? Иза мене је 35 година каријере и читав један живот. Било је и добрих и лоших дана. Срећна сам што сам зарадила за живот певајући. Зато је страшно гледати и слушати колеге који навијају да се поново отворе клубови како бисмо могли поново да певамо. Да ли сте нормални? Ниједан људски живот није вредан нечијег наступа, а ни нечије каријере.

Ана додаје да су сва зла прошла, па ће проћи и ово:

- Да, вероватно ћемо остати без пара. Вероватно ће нам ствари које су биле свакодневица постати луксуз. Можда ћемо сви да осетимо како је то развлачити малу суму новца од првог, до првог. Можда ћемо тако схватити како живи просечан лекар у Србији. Чувајте се, важно је да преживимо. Поново ће бити радости и живота. Прошло је све, проћи ће и ово. Певаћемо поново!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)