"БИЛА ЈЕ ЧАСТ ЖИВЕТИ Р’Н’Р СА ТОБОМ ": Музичари се опроштају од Мише Алексића (ФОТО)

Novosti online

29. 11. 2020. у 11:45 >> 14:26

БИЛА ЈЕ ЧАСТ ЖИВЕТИ  Р’Н’Р СА ТОБОМ : Музичари се опроштају од Мише Алексића (ФОТО)

Фото: Архива Новости/Марко Едге

БАСИСТА рок групе "Рибља чорба" Мирослав Миша Алексић преминуо је у 67. години од последица корона вируса. Тужна вест погодила је његове колеге музичаре, пријатеље као и целокупну домаћу јавност.

Међу првима се од легендарног басисте "Рибље чорбе" опростио музичар Дејан Цукић.

- Тражим речи, али не иде... Како се опростити од некога кога познајеш читав пунолетни живот? Збогом Мишо, почивај у миру - написао је Дејан Цукић на свом налогу на "Фејсбуку".

Опроштајну поруку поводом Мишине смрти објавили су и чланови групе "Ван Гог" на званичној "Фејсбук" страници : 

- Са очима пуним суза, бол и туга сламају нам срца! Драги Шоми, у миру с анђелима путуј! Сећања не бледе! Хвала ти за све -  Ђуле, Срба, Гага, Владан, Кацара, Амадеус.

Рок састав YУ Група данас обележава 50 година каријере, баш на датум 29. новембар, али сада то њима није срећан дан, што су и написали на њиховој званичној фејсбук страници.

- Нажалост, на данашње славље бачена је сенка тужном вешћу да је преминуо велики пријатељ и колега Миша Алексић. Драги Мишо, била је част живети Р’Н’Р са тобом!

САША ЛОКНЕР

Микеле... Човек који ме је годинама увесељавао, пружао подршку. Човек уз којег сам током целог живота знао да је рокенрол важан. Миша из СОС, касније добри дух "Рибље чорбе", наш кумашин, друг, најдивнији ортак, старији буразер, наш Микеле. Слава ти и хвала - рекао је Саша Локнер.


НЕЛЕ КАРАЈЛИЋ - НЕ ВЕРУЈЕМ


- Шта да кажем? Туга. Увек је био насмејан и позитиван. Из шале смо се звали колеге, јер смо и он и ја написали аутобиографије. Не знам... Још не могу да поверујем - рекао нам је Неле Карајлић.
 

ПРЕРАНО СИ ОТИШАО

Певач Жељко Јоксимовић поделио је на свом "Инстаграму" Мишину фотографију, а уз то је написао:

- Буквално не могу да поверујем. Прерано, драги Мишо, прерано. Сећања. Велики губитак. Хвала на свему легендо - написао је Јоксимовић.

ХВАЛА ЗА ГИТАРЕ

И група 357 опростила се од легендарног музичара.

Последњи поздрав најјачој фаци из "Чорбе". Вјечнаја памјат. Хвала за гитаре.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)