ДАРИЈА КИСИЋ ТЕПАВЧЕВИЋ ОПОМЕНУЛА ВОДИТЕЉА: "И ви сад, Филипе, не носите маску!" - ево шта јој је Чукановић одговорио

Новости онлајн

28. 11. 2020. у 17:33

ДР ДАРИЈА Кисић Тепавчевић, министарка и чланица Кризног штаба, гостовала је јутрос у јутарњем програму на ТВ "Прва" код водитеља Филипа Чукановића.

ДАРИЈА КИСИЋ ТЕПАВЧЕВИЋ ОПОМЕНУЛА ВОДИТЕЉА: И ви сад, Филипе, не носите маску! - ево шта јој је Чукановић одговорио

Фото: Принтсцреен/ТВ Прва

Том приликом, Дарија Кисић Тепавчевић говорила је о тренутној епидемиолошкој ситуацији, те је у једном тренутку опоменула водитеља који током емисије није имао маску.

- Прошло је више од осам месеци откако је корона вирус у нашој популацији, а ми изнова и изнова причамо једне те исте ствари кад је у питању превенција. То су мере које су и те како ефикасне и које спасавају животе. Више смо пута рекли да сви користимо маске. Ево и ви сад, Филипе, не носите маску - рекла је Кисић Тепавчевић.

На то је Филип Чукановић одговорио "да се њих двоје налазе на дистанци", али је министарка додала:

- Јесмо на дистанци, али требало би сви у сваком моменту да носимо маске и да се понашамо као да смо потенцијални резервоари.

Чукановић је након тога упитао да ли је у реду да, када су две особе на дистанци, једна носи маску, а друга не, што су, како је рекао, епидемиолози говорили до сада.

- Знате шта, зна се каква је могућност преносе када две особе носе маске, када носи само једна или ниједна. У сваком случају здрав разум вам говори да је много мања вероватноћа да се вирус не пренесе уколико обе особе носе маску - истакла је Дарија Кисић Тепавчевић.

У емисију се јутрос укључио и Драган Марковић Палма, који је недавно привукао велику пажњу гостовањем у јутарњем програму "Прве", када је Филипу у студију показао један од борилачких захвата које практикује.

Он и Чукановић овом приликом присетили су се тог догађаја, те су се на ту тему нашалили и насмејали и гледаоце.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)