МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ О ЦРНОМ ПЕТКУ: Купите коју крпу више и да евентуално умрете за две недеље

Novosti online

27. 11. 2020. у 21:43

МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ О ЦРНОМ ПЕТКУ: Купите коју крпу више и да евентуално умрете за две недеље

Фото: Ата имагес

ПЕВАЧИЦА Марија Шерифовић критиковала је на Инстаграму велике гужве које су данас биле у тржним центрима усред пандемије вирусом корона.

– Апелујем да у великом броју, десетине хиљада људи данас посети све тржне центре, који раде до 21 сат. Да обавезно купите коју крпу више и да евентуално умрете за две недеље - иронично је рекла Марија у својој видео-поруци.

Велики број људи кренуо је у куповину усред пандемије вируса корона, с обзиром на то да је почео тзв. Црни петак, дан после Дана захвалности у САД, када "традиционално" почиње период празничних куповина, тј. када продавнице нуде снижења на своје производе. 

Члан Кризног штаба, Предраг Кон прокоментарисао је на КЗШ редове испред продавница због снижења подовом Црног петка.

- Немам никакве добре речи по том питању. Тешко да смо могли да донесемо неку меру само за Црни петак. Мере које смо донели су апсолутно прецизне. Онај ко организује Црни петак је директно одговоран за оно што се дешава.

У последња 24 сата у Србији је на корона вирус тестирано 22.404 особа, њих 7.780 било је позитивно, док је нажалост 57 особа преминула.

Према последњим подацима Министарства здравља и Института "Батут", на респираторима у здравственим установама широм Србије се налази 245 пацијената.

Питали смо грађане шта мисле о шопинг хистерији усред пандемије, више о томе погледајте ОВДЕ.

Анкета

Да ли мислите да је овакво понашање грађана неодговорно?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)