ОСЕЋАЛА САМ СЕ КАО ДА МИ ЈЕ СЛОН ЛЕГАО НА ГРУДНИ КОШ: Нина Радуловић открила како се заразила короном и који су били први симптоми

Новости онлајн

27. 11. 2020. у 10:12

ОСЕЋАЛА САМ СЕ КАО ДА МИ ЈЕ СЛОН ЛЕГАО НА ГРУДНИ КОШ: Нина Радуловић открила како се заразила короном и који су били први симптоми

nina_radulovic_officiall

НИНА Радуловић заразила се корона вирусом тако што се није придржавала мера, како је и сама признала.

Водитељка је открила свима како су изгледали њени први симптоми. Наиме, она је осећала бол у грлу, имала упалу гласних жица, чудан осећај у носу, као и отежано дисање, а тада је био јул.

- Међутим, дан пре него што ћу осетити прве симптоме била сам у великом друштву са пријатељима и децом, имали смо присне контакте, јели смо за истим столом и нисмо се придржавали мера. Када сам се јавила у болницу првог дана имала сам добре резултате, рендгенски снимак је био у реду и послата сам на кућну изолацију. Имала сам малу температуру 37,2. Испила сам тад Хемомицин, али је мени наредних седам дана било све лошије. У почетку нисам ни кашљала, ни кијала, међутим након 48 сати је дошло до погоршања. Имала сам утисак као да ми је слон легао на грудни кош. Устанете ви, али имате утисак да вам се свака кошчица на нози разилази у телу, све вас боли. Имате потребу да спавате, и то губљење чула мириса се дешава само преко ноћи. Не постоји асоцијација са оним кад вам је запушен нос. Након тога сам добила два позитивна теста на Ковид, а тек после 6 недеља сам добила негативан тест. Свих шест недеља нисам имала чуло мириса, плашила сам се да ће то трајно остати, али хвала Богу вратило се - испричала је водитељка у емисији "РТС ординација".

Нина је испричала и како је пре две недеље имала лажно позитиван тест, али да је том приликом сазнала да су њен син Лав и бивши супруг Бранислав Лечић прележали корона вирус.

- За сво то време моје дете није имало никаве симптоме, а ја сам имала једну лажну узбуну пре две недеље. Ишла сам да урадим серолошки тест и показао је да сам позитивна. Дигла сам тада панику и отишла да урадим ПЦР. Кад је стигао показао је да сам негативна и онда сам поновила и серолошки тест и он је био негативан. У међувремену се договорим са сином Лавом и његовим татом да ураде тест на антитиела и испостави се да су обојица били заражени, али да нису имали никакве симптоме. Вероватно сам ја пренела Лаву, а он оцу. Срећом нису имали симптоме, иако су у резултатима имали већи број јединица него ја - испричала је Нина те додала да тренутно стриктно води рачуна да се придржава мера:

- После месец дана опет нисам имала антитела, тако да сам званично незаштићена поново, али водим рачуна јако и не скидам маску. Ипак и даље осећам последице, имам осећај прескакања срца и ни не помишљам да се бавим неком јачом физичком активношћу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)