САЛЕ ТРОПИКО ПОЗИТИВАН НА КОРОНУ: Изолован је од супруге и деце - тешко поднео вест о смрти пријатеља Токана

Новости онлајн

26. 11. 2020. у 16:08

САЛЕ ТРОПИКО ПОЗИТИВАН НА КОРОНУ: Изолован је од супруге и деце - тешко поднео вест о смрти пријатеља Токана

Фото: Инстаграм

ФРОНТМЕН групе "Тропико бенд" Александар Цветковић познатији као Сале Тропико позитиван је на корона вирус.

Супруга и певачица Јована Пајић рекла је како се Сале осећа након што је осетио прве симптоме вируса.

- Добро је, осим аносмије нема никакве симптоме. Одмара, пије терапију и добро се осећа. Не зна како се заразио. Девојчице и ја нисмо биле 5 дана ту, а тада се он и заразио. Тестирала сам се када сам се вратила и с обзиром да су негативни резултати одвојили смо се. Достављамо му све што је потребно, чујемо се стално путем видео позива и чекамо да прође изолација како бисмо се вратили кући - говори певачица.

Данас је сахрањен чувени бубњар "Амадеус бенда" Бојан Златановић Токан, који је био велики пријатељ породице Цветковић. Јована је отрила како је Сале примио вест о смрти блиског пријатеља. 

- Сале је јако је потресен, знали су се цео живот. Токан је био и наш комшија, живео је у згради преко пута наше. То је велика трагедија, нико није ни могао да предпостави да ће исход бити фаталан.

- "Тропико" и "Амадеус бенд" су првенствено пријатељи који се знају цео живот, друже, воле и поштују деценијама. Остали чланови "Тропика" су отишли да испрате Токана, а Саша нажалост није у могућности због целе ситуације - рекла је Јована. 

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)