БОЈАН ЗЛАТАНОВИЋ САХРАЊЕН УЗ ЗВУКЕ БУБЊЕВА: Јецаји мајке одзвањали гробљем, Аца Амадеус одржао потресан говор (ФОТО/ВИДЕО)

NovostiOnline/I.M. - M.K.

26. 11. 2020. у 11:41 >> 14:00

БОЈАН ЗЛАТАНОВИЋ САХРАЊЕН УЗ ЗВУКЕ БУБЊЕВА:  Јецаји мајке одзвањали гробљем, Аца Амадеус одржао потресан говор (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: И.Митић

БОЈАН Златановић Токан, бубњар групе "Амадеус бенд" преминуо је од последица корона вируса у 45. години, а на Шпитољском гробљу у Лесковцу данас је сахрањен. Његови најближи окупили су се као би упутили последњи поздрав.

Токан је сахрањен уз звуке бубњева.

Потресан говор на сахрани бубњара одржао је Александар Станимировић, познатији као Аца Амадеус - више о томе читајте ОВДЕ.

Међу окупљенима биле су колеге из "Амадеус бенда", певачи Милан Динчиц Динча, Немања Стевановић, Слађа Алегро. Токанове колеге из "Фолк хаус бенда", "Тропико бенда" и многи други. Сахрани је присуствовао и градоначелник Лесковца Горан Цветановић.

- Бојан  ће остаће упамћен као диван човек, отац и неко ко нема непријатеља. Познајем га 26 година. Не постоји особа за све те године са којом је био у свађи... Живели смо шест метара један од другог.. Још не могу да верујем да сам дошао на њехову сахрану. Био сам убеђен да ће да се извуче и да ће бити све како треба - рекао је за "Новости" Дарко Филиповић.

Фото: И.Митић

 

Фото: И. М.

У галерији погледајте ко је све дошао на Токанову сахрану:


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)