МИША АЛЕКСИЋ НА РЕСПИРАТОРУ: Ћерка басисте Рибље чорбе објавила емотиван статус - Преплашена сам, али храбро верујем у срећу!

NovostiOnline/M.K.

24. 11. 2020. у 20:43

МИША АЛЕКСИЋ НА РЕСПИРАТОРУ: Ћерка басисте Рибље чорбе објавила емотиван статус - Преплашена сам, али храбро верујем у срећу!

Фото: Фацебоок

БАС гитариста рок групе "Рибља чорба" Миша Алексић (67) заражен је вирусом корона и од 13. новембра налази се на лечењу у КБЦ "Бежанијска коса". Миши се стање погоршало и већ три дана је на респиратору.

Његова ћерка Мина Алексић, објавила је емотиван статус на друштвеној мрежи "Фејсбук" истичући да је сваки сат његова борба за живот. Њену објаву преносимо у целости:

- Мој Миша је оболео од ковида и на респиратору је већ 3. дан. Сваки сат је његова борба за живот као и моја и мамина за њега. Миша би волео да сви наши драги људи знају који је лав и борац. Волео би да сви људи који га воле и поштују као мајстора рока ових дана буду уз нас уз њега и верују да ћ емо победит у*ани Ковид.

Сви смо мислили да је спрдња и до пре две недеље сам седела са породицом на ручку и смејали смо се како не волимо да носимо маске и разглабали где ћемо у провод или руцак.

Ја сам сада остала са оба родитеља у болници.

Преплашена да али и храбро верујем у срећу и у добру енергију.

Молим вас због Мише да шаљемо најјачу енергију у универзум и да нам што пре буде на сцени са гитаром! - написала је Мина Алексић поред заједничке фотографије са оцем.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)