ВЕСТИ КОЈЕ СУ МНОГИ ЧЕКАЛИ: Ево ко ће представљати Србију на Евровизији 2021. и под којим условима!

Novosti online

23. 11. 2020. у 21:29

ВЕСТИ КОЈЕ СУ МНОГИ ЧЕКАЛИ: Ево ко ће представљати Србију на Евровизији 2021. и под којим условима!

Фото: ЕПА

Откад је због пандемије вируса корона отказано овогодишње такмичење, у медијима се спекулише о Евровизији 2021.

Пре неколико недеља саопштено је да ће 65. такмичење за песму Евровизије бити одржано у ротердамској арени "Ахој" од 18. до 22. маја 2021. године, а писало се да ће Србију на овој манифестацији представљати група "Харикејн", која је требало да учествује и на овогодишњем такмичењу.

- Ја са свих страна чујем информације да ћемо ми наступати на Евровизији, али нисам сигурна да ли је званично саопштење дошло од стране РТС-а. Постоји информација да ће се Србија такмичити, али нисам сигурна да ли ћемо ми представљати Србију, или сам само баш неинформисана. Али ако се деси да будемо поново изабране, свакако морамо наступати са новом песмом, јер по правилнику она не сме бити старија од шест месеци - рекла је Сања.

Тим поводом Оливера Ковачевић, главна и одговорна уредница Забавног програма РТС-а је потврдила до сада незваничне информације.

- "Харикејн" ће представљати Србију следеће године уколико Евровизија буде одржана као што је најављено. Песма с којом ће наступати биће изабрана посебно. Неће наступати са овогодишњом песмом, него ћемо посебно одабрати песму којом ће се оне представити на Евровизији - рекла је Оливера.

Када су Сањи Вучић саопштене ове вести, није могла да сакрије срећу, али ни да каже више детаља.

- Баш се радујем! Али сада не могу ништа више да кажем на ту тему, јер још не знам никакве детаље - изјавила је Сања.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)