ИСПЛИВАЛИ НОВИ ДЕТАЉИ: Ево због чега су Јована и Срђан у сукобу - у све је умешан и Жељко

Новости онлајн

14. 11. 2020. у 15:28

„КО ће коме, ако неће свој своме“, стара је изрека која најбоље може да опише однос између колега, пријатеља и кумова Јоване Јоксимовић и Срђана Предојевића!

ИСПЛИВАЛИ НОВИ ДЕТАЉИ: Ево због чега су Јована и Срђан у сукобу - у све је умешан и Жељко

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

Наиме, након што је водитељски пар почетком јесење сезоне добио отказ на ТВ „Прва“ због, како се тада писало, грубог кршења радне дисциплине, Јована и Срђан су се договорили да заједно туже телевизију на којој су радили неколико година.

Због тога су потписали и заједничко пуномоћје и дали га правној заступници коју је Јована ангажовала, али како домаћи медији преносе, Јоксимовићева је у међувремену, захваљујући свом супругу Жељку Јоксимовићу, постигла договор са телевизијом о споразумном раскиду уговора, за шта је, наводно, добила одређену своту.

Фото В. Данилов

У томе не би било ништа необично да је Јоксимовићева пре преговора са ТВ „Прва“ обавестила свог кума Срђана. 

- Када су Јована и Срђан добили отказ на ТВ „Прва“, заједно су иступили у јавности и најавили тужбу против бившег послодавца. Јована је чак на свом Инстаграм профилу објавила дугачко отворено писмо у којем је истакла да се неће зауставити док правда не буде задовољена - прича извор близак водитељском пару и објашњава шта се заправо догодило.

- Јоксимовићева је уверавала свог кума да нема намеру да одустане од тужбе, али је у једном тренутку променила плочу. Тада га је само позвала и саопштила му да неће наставити спор јер је успела да постигне договор са представницима те телевизије. Срђану је открила да намерава да почне да ради на телевизији свог супруга Жељка Јоксимовића, на којој му је понудила посао - прича извор и објашњава да је управо Жељко био тај који је инсистирао на томе да Јована потпише споразумни раскид уговора и добије отпремнину.

- Жељко је био тај који је посредовао између Јоване и ТВ „Прва“ и захваљујући њему добила је велику отпремнину, али је заборавила свог кума да обавести о томе шта је урадила. Уместо тога, понудила му је да почне да ради на телевизији њеног супруга за плату од 1.500 евра. Он то није прихватио будући да су обоје на ТВ „Прва“ месечно примали плату од 10.000 евра. Једноставно, није желео да ради за тај новац, па јој се само љубазно захвалио - каже извор и објашњава шта је супругу поп певача натерало да одустане од тужбе. 

- Када је потписала споразумни раскид уговора са ТВ „Прва“, добила је велику своту на рачун одштете. Међутим, тим уговором се обавезала да бившег послодавца неће јавно помињати у негативном контексту. Управо због тога мораће да скине све објаве са Инстаграма у којима је најављивала тужбе - додаје извор.

На све ово Срђан је рекао следеће:

- Најбоље би било да позовете Јовану. И за отпремнину коју помињете и за њено одустајање од тужбе, најбоље је да њу питате. Није пристојно да ја говорим у туђе име. Што се тиче осталих тема, ја не бих коментарисао - рекао је Предојевићж.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)