СВАКО ЗАВРШИ ОНАКО КАКО РАДИ: Чукановић отворио душу о одласку Јоване и Срђана - То је њихова ствар

Новости онлине

10. 11. 2020. у 16:50

ФИЛИП Чукановић детаљније је проговорио о колегама Јовани Јоксимовић и Срђану Предојевићу који су, наводно, како се спекулисало, са телевизије Прва отишли управо због њега.

СВАКО ЗАВРШИ ОНАКО КАКО РАДИ: Чукановић отворио душу о одласку Јоване и Срђана - То је њихова ствар

Фото: Принтсцреен

Међутим, Чукановић каже да некога може да отера из своје куће, али не и са телевизије.

- Не могу никога да отерам, то сам рекао већ неколико пута. Нити запошљавам, нити дајем отказе. Ово није моја телевизија. Они су имали одређену ситуацију с менаџментом, о томе су извештавали портали. Не бих улазио у ту тему. То питање треба да се упути менаџменту ове телевизије или Срђану и Јовани - рекао је Филип.

- Радио сам Јутарњи програм током лета као заменик, идеја јесте била да наставим да га водим у нешто мањем обиму, док се цела та прича око њиховог одласка није догодила. План је био да задржим један или два дана у студију. Остале дане бих радио као репортер. Догодило се све шта се догодило око тог сукоба. Искрено речено, у први план сам изашао, јер сам се наводио као разлог њиховог одласка. Да ли су они отишли због мене или нису? То морате да питате њих.

- Верујем да ће они причати некада о томе, а можда и неће. Њихова ствар. Некога могу да отерам из своје куће, под знацима навода, али с телевизије у којој радим, стварно не могу - додао је водитељ.

- На крају, свако како ради, какву стратегију има, тако на крају крајева и заврши. Некада сте боље прошли, а некада не - закључио је Чукановић.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)