ДОБРО ПОЗНАТО ЛИЦЕ: Ево која нова водитељка ће доћи на место Јоване Јоксимовић у Јутарњем програму ТВ Прва

Novosti online

31. 10. 2020. у 22:40

ДОБРО ПОЗНАТО ЛИЦЕ: Ево која нова водитељка ће доћи на место Јоване Јоксимовић у Јутарњем програму ТВ Прва

Фото: Инстаграм

БОЈАНА Ристивојевић наводно ће заменити колегиницу Јовану Јоксимовић, уместо које ће водити јутарњи програм. Прва ТВ понудила је бившој водитељки "Парова" да води једну од најгледанијих емисија на овој телевизији, што је она, наводно, прихватила.

Откако је пре више од годину дана напустила јато Хепи телевизије, где је и започела водитељску каријеру и постала једно од омиљених ТВ лица, спекулисало се где ће Бојана прећи.

Коментарисало се и да је у питању управо ТВ Прва, али је она све донедавно ову информацију чувала од јавности, не желећи да коментарише медијске наводе. Ипак, недавно је и сама признала да је прешла на ову телевизију, али није хтела да открива који је пројекат је у питању. Све донедавно. Последњих недеља Ристивојевићева често путем Инстаграма објављује фотографије из ове медијске куће, где наговештава да публици спрема нови пројекат.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌾🌾🌾

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica) on Oct 21, 2020 at 10:15am PDT

Како смо сазнали од извора блиских продукцији Прве телевизије, у питању је емисија која увелико постоји у њиховој програмској шеми - јутарњи програм, а који су донедавно водили Јована Јоксимовић и њен кум Срђан Предојевић.

Међутим, како је пре месец дана пукла тиква између водитељског двојца и челника телевизије, они су одлучили да оду. Тачније, Срђан је добио отказ, док је Јована својевољно отишла. С једне стране спекулише се да се водитељски пар није сложио с одлуком телевизије да петком програм води Филип Чукановић, а с друге стране, прича се и како су њих двоје постали прескупи за телевизију јер су наводно имали огромне плате.

Бојана се наводно дуго припремала за овај ангажман, да је истраживала, учила ствари које су јој биле мање познате, с обзиром на то да је досад водила другачији тип емисија. Она је недавно снимила и пилот-емисију јутарњег програма, а продукција је, како кажу, и више него задовољна.

Саговорник открива да они сматрају да Бојана има све што је пожељно за једно ТВ лице - добру дикцију, информисаност, сналажљивост у незгодним ситуацијама, способност импровизације, али и леп изглед.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👢👢 @kicks_and_heelz ✅

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica) on Oct 17, 2020 at 7:21am PDT

Он наводи да је нова водитељка скоро потпуно спремна да почне са радом, што се очекује у скоријем периоду. Није још познато да ли ће јутарњи програм водити сама или ће, баш као и Јована, имати партнера у емисији, али оно што се зна јесте да ће у јутарњим часовима бити сваког јутра од понедељка до четвртка, док је петак резервисан за Филипа.

Бојана се огласила како би прокоментарисала за домаће медије ове наводе:

- Ја сам запослена на ТВ "Прва", а о мом ангажману и појављивању на телевизији одлучује менаџмент компаније - рекла је она. 

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Dermendziev

01.11.2020. 11:27

Tv Prva,sve vise lici na TV Pink. Da mi prostite moja malenkost takve televizije ne gleda ,jer su bljak. Za novac su spremni da urade i najmizernije stvari. Bio sam zaprepascen onog trenutka ,kada sam saznao,da je Jovana kci nekog profesora sa masinskog fakulteta univetrziteta u Beogradu.