ВАША МАМА ХОЋЕ ДА УМРЕТЕ ОД КОРОНЕ: Тања Савић открила најпоресније детаље седмомесечне агоније - Синови су ме ударали песницама!

Novosti online

31. 10. 2020. у 17:43

ВАША МАМА ХОЋЕ ДА УМРЕТЕ ОД КОРОНЕ: Тања Савић открила најпоресније детаље седмомесечне агоније - Синови су ме ударали песницама!

Фото: Принтскрин

ПЕВАЧИЦА Тања Савић и даље пролази кроз агонију због борбе за децу, коју је још у априлу њен супруг Душан Јованчевић одвео у Аустралију.

Она је сада изнела потресне детаље из њиховог односа, те је открила како је све изгледало непосредно пре него што су јој синови одведени. 

- Рекао је деци да сам ја сакрила пасоше. Ја јесам сакрила пасоше јер је он то једном већ урадио, одвео је децу. Тада сам, наравно, потрчала за децом јер нисам желела да их изгубим. Он је мислио да ће и овог пута бити тако. Рекла сам имам 35 година и један живот, епа нећеш више тако да радиш са мном. Врло је тешко одупрети се", испричала је она и додала:

- Рекао је деци: Мама је узела ваше пасоше, она хоће да ви умрете од короне у Србији. Ето, видите каква је ваша мајка". И онда су деца буквално кренула да ме песниче, ударају... Оба сина моја, викали су:

- Врати пасоше, мрзимо те. Ја сам само мислила, децо схватићете једног дана. Нисам могла да им објашњавам, шта да им кажем. Они су мали, видећете ко је ваш отац, а ко ваша мајка. Сада они могу ово и да гледају. Желим да им кажем да их волим и да ћу се борити за њих - кроз сузе је рекла Савићева у "Магазину Ин".

Она је истакла да јој супруг није уништио живот, али да је то намеравао, па је испричала детаље једног од њихових разговора који су потресли све.

- Није ми уништио живот. Можда је покушао и желео, и врло је могуће да и даље жели. Све што ради показује да то заиста жели и да би тада био најсрећнији, али ја просто сијам. Не пада ми на памет да паднем у постељу или да завршим у некој установи, далеко било. Било је дана кад сам била затворена у 4 зида, тужна и уплакана, нисам знала шта да радим и онда ме је он звао и рекао:

- Је ли, јеси ли ти то у болници?", ја му кажем да сам код куће, а све је било бело око мене, постељина, зидови, а он каже: "Јеси, ја видим да си у болници, а где су сада твоји родитељи да те теше? - говори Тања и додаје:

- Ја сам била код куће, уплакана, ја сам њих звала на видео-позив они мене никад звали нису. Ту сам се пробудила кад је он то рекао пред децом, онако малициозно питање: "Где су твоји родитељи да те штите, да те теше? - ја сам тад себи рекла:

- Нећеш више да плачеш, не да будеш натечена и црвена у лицу, сад ћеш да се бориш".

Наставила сам својим животом, снимам песме, борим се за своју децу, борим се за каријеру, све ће отићи у моју корист. Ово траје скоро седам месеци, само што сам ја ћутала - рекла је Тања у емисији "Магазин Ин". 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)