РОДИТЕЉИ СУ МЕ ОСТАВИЛИ У ШУМИ: Потресна исповест Гоце Лазаревић - Имала сам сурово детињство, а развод од Захара ме је дотукао

Novosti online

25. 10. 2020. у 19:51

РОДИТЕЉИ СУ МЕ ОСТАВИЛИ У ШУМИ: Потресна исповест Гоце Лазаревић -   Имала сам сурово детињство, а развод од Захара ме је дотукао

Фото В. Н.

ПЕВАЧИЦА Гордана Лазаревић иза себе има тешко детињство, трагедију у којој је изгубила мајку и болан период кроз који је прошла након развода. Ипак, све то ју је данас начинило јаком женом која се ретко може видети без осмеха.

- Док нисам почела да живим самостално, намучила сам се много. Све је било сурово. Мама и тата су трбухом за крухом отишли у иностранство. Оставили су мене и брата код стрица и стрине. Онда је и стрина морала да иде да ради, па је оставила мене и брата у кући у шуми са једним неугледним човеком да нас чува. Није се пресвлачио по десет дана - каже фолкерка за "Гламур" и додаје:

- Ми смо преко недеље мазали паштетицу и маргарин на хлеб. Нисмо знали ништа друго. Док стрина не дође. Отуд и мој гастритис, који вучем од раног детињства. Морам да кажем да никада нисмо били гладни. Чоколаду смо куповали једном месечно, оно мало животињско царство - рекла је Гоца кроз сузе.

- Мама није могла да издржи без нас, била је много тужна. Једва је измолила тату да се врате. У саобраћајној несрећи при повратку је погинула. Никада више је нисам видела. Увек сам после тога имала снове да се мама враћа. Деценијама сам је призивала. То је био производ моје маште и призивања. Некада сам је препознавала, а некада не.

Фото В. Н.

 

Тата се након тога незванично женио неколико пута. То су биле неке жене које су биле грубе према нама. Када је једна од њих дошла, смислила сам средњу школу која не постоји нигде у близини да побегнем да их не гледам. Отишла сам у Београд. Недостајала ми је мајчинска љубав. Када су били родитељски састанци, сама сам одлазила на исте, а онда сам гледала све оне мајке и маштала сам која би волела да буде моја мајка. Тако сам гледала и професорке и наставнице - испричала је Гоца бришући сузе.

Гоца је испричала и како је упознала 16 година старијег композитора Милутина Поповића Захара, са којим је била у браку и са којим има сина и ћерку.

- Он је за мене био један чика-баук, али је водио бригу о мени. Гледао је шта ја радим, где спавам. Нисам знала шта се иза тога крије. То није била љубав на први поглед, али близина је учинила своје.

Он је имао више икс фактора. Шармирао ме је на поезију. Био је шармантан, тај део њега и данас волим. Он је био мој први пољубац, први мушкарац, прво искуство, све прво. Мој учитељ. Од њега сам много научила - рекла је певачица за "Гламур специјал".

Међутим, деведесетих је одлучила да напусти Захара и са двоје мале деце отишла је да живи у стравичним условима.

Фото В. Н.

 

- Отишла сам са децом и све сам оставила. Отишла сам у једну незавршену кућу коју смо правили. Без струје, без телефона. То је било страшно. Без ичега. Ништа нисам имала унутра. Купила сам кревет, имала сам један телевизор и један транзистор. Било је много тешко. Плакала сам сваки дан после развода - рекла је фолкерка тада.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)