БРУС СПРИНГСТИН ОБЈАВИО НОВИ АЛБУМ: Неуништиви рокер наставља са хитовима (ВИДЕО)

Танјуг

25. 10. 2020. у 13:17

БРУС СПРИНГСТИН ОБЈАВИО НОВИ АЛБУМ: Неуништиви рокер наставља са хитовима (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

ЧУВЕНИ амерички рок музичар Брус Спрингстин објавио је нови студијски албум “Letter to You” издавача “Columbia Records” из Њујорка, који је настао у славу живе музике и дугогодишњег пријатељства са пратећим саставом “E Street Band”, наводи дискографска кућа “MenArt” задужена за објаву албума у целом региону.

Албум великог рок уметника најављен је синглом и спотом истог имена “Letter to You”, где је "ухваћена неупоредива снага живе свирке рок групе која се поново окупила и заједно засвирала, и показала несаломиву деценијску везу која постоји између музичара, али пре свега, пријатеља".

Бенд се окупио први пут након турнеје “The River” из 2016. године и снимио веома брзо 12 песама, међу њима три, претходно необјављене нумере још из 70-тих година: “Janey Needs a Shooter”, “If I Was the Priest” и “Song for Orphans”

Албум у продукцији славног музичара и колеге Рона Аниела снимљен је за само пет дана у Спрингстиновом кућном студију у Њу Џерсију.

Тиме је одата почаст дуговечном E Street Band, самој рок музици и њеној улози у животу славних музичара и пре свега изузетном сарадњом музичара Спрингстина којег сви зову “The Boš” и овог састава.

Нови албум прати документарац “Bruce Springsteen: Letter to You” ексклузивно на Apple TV+, који је режирао Тхом Зимнy, са већим бројем снимљених наступа "E Street Band", студијским снимцима и претходно необљављеним архивским материјалом.

Аутор и филмске музике и песама за многе хитове великог екрана (Филаделфија, Џери МекГвајер, Рвач, Савршена олуја) и творац изузетно уносних турнеја по целом свету,Спрингстин даје суштински увид у нови албум, мисли и осећања које он буди, кроз реминисценцију његовог читавог музичког опуса.

Датум изласка новог албума у Србији дискографска кућа MenArt ће накнадно објавити.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)