ВЕСЕЛИ ЧЕТВЕРАЦ И РАСПЕВАНИ ГОСТИ: На снимању Шоу-програма "Луда ноћ"

ЈЕЛЕНА БАЊАНИН

26. 10. 2020. у 18:41

НОВИ, четврти циклус забавног шоу-програма "Луда ноћ" поново је окупио највеће звезде домаће популарне музике у студију 9 Радио-телевизије Србије на Кошутњаку.

ВЕСЕЛИ ЧЕТВЕРАЦ И РАСПЕВАНИ ГОСТИ: На снимању Шоу-програма Луда ноћ

Фото В. Данилов

Уз поштовање свих прописаних мера здравствене заштите, уведених због пандемије вируса корона, снима се нова сезона, која на Први програм РТС стиже 31. октобра, суботом од 21.00.

Екипа "ТВ новости" завирила је на снимање четврте емисије у којој је сјајно расположена екипа, састављена од наших најпознатијих певача и музичара, оживела време незаборавних музичких хитова.

Фото В. Данилов

Први су на бину ступили домаћини програма - Драгана Косјерина и Кристина Раденковић у свечаним хаљинама под руку су ишле са Сашом Јоксимовићем и Стефаном Поповићем. У публици је било упола мање људи са маскама, али јачина аплауза није била умањена.

- Нова водитељска постава доноси нешто другачију атмосферу. Свако ко изађе на сцену има лични печат. Од прве сезоне долазе врсни музичари, који добро познају домаћу музику, осећају сцену, врхунски певају уживо, а то је и аутентичност ове емисије - каже нам Драгана Косјерина.

Као и до сада у "Лудој ноћи", познате личности, подељене у два тима, надмећу се кроз музику и игру. Овог пута, под именом "Бисери", окупили су се Тања Бањанин, Ана Станић и Младен Лукић. На супротној страни, као "Струка", наступили су Ивана Петерс, Леонтина и Гоца Тржан. Уследила је прва игра "Тројка" у којој су водитељи проверили познавање домаће музичке историје.

Фото В. Данилов

Оркестар "Луда ноћ" убрзо је засвирао, бину су испунили плесачи у шљаштећим костимима и светлуцавим маскама. Певачи су уз пратеће вокале "Ватрена крила" уживо изводили нумере бенда Cacadou Look и Викторије. Нико у студију није остао равнодушан на песме које су подигле енергију.

- У жару снимања некада се заборавимо, па се одгурнемо. Све ће то сигурно да се примети, поготово зато што је овде много људи. Посебно пазимо на играче, радимо све што је до нас, али надамо се само да ће забава у ово време моћи људе барем мало да развесели - каже нам Кристина Раденковић.

Уследила је рубрика "Џубокс" у којој је одабрана тема "Волим те". После неколико песама, међу којима се нашла и "Полудећу" Оливера Мандића, на бину је изашао чувени "Кербер", који нас већ скоро четири деценије позива да се волимо. Највеселији уз Нишлије био је Стефан Поповић, који се због снимања "Луде ноћи" из Аустралије преселио у Србију.

- Тамо се "гурају" ријалити и талент шоу-програми, али овакава емисија не постоји. Мислим да је то повезано са нашим регионом и народом јер имамо у себи жицу да будемо весели и правимо спектакл. Када слушам "Кербер" заборављам да сам пред камерама. Нашу музику не слушам само кад дођем овде, већ и у Аустралији уживам у свему, од Томе Здравковића, преко Бијелог дугмета до Београдског синдиката - искрен је Стефан Поповић.

Фото В. Данилов

Следећа џубоксова тема била је у вези са Дунавом. Атмосферу у студију убрзо су узбуркали ветрови што шибају најдужом реком која протиче кроз Србију. Позната YU grupa, најдуговечнији бенд на овим просторима, ове године обележава пола века постојања! Неуморни Жика и Драги Јелић засвирали су познати хит са једнаком енергијом и страшћу као младићи. На познату игру "Музика и речи" надовезала се нова рубрика "Лична карта" у којој су шесторо такмичара изводили неке од својих најпознатијих хитова.

Последњи сегмент емисије "Луда ноћ" је играна форма "Подијум је ваш". Бина је уз промену сценографије постала позориште, а водитељи су оживели музичке теме "Шејн" и "Мустафа". Уместо коња шарца пред камеру је ступио мотор Harley-Davidson, којег су заменили шатор, логорска ватра и бедуини.

- Првенствено сам глумац и прижељкивао сам ново искакање у водитељство јер ми је изазовно. Углавном последња игра, у којој сам на свом терену, одлучује која екипа ће победити. Некад ми стварно буде криво јер сам такмичар по природи и волим да побеђујем. Најчешће једва чекам последњу игру да покажем шта умем на глумачком плану. Фантастично је када се помеша хемија нашег четверца без кормилара - истиче Саша Јоксимовић.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)